Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

Φουσκάλα μηχανή συσκευασίας

Ο εξοπλισμός συσκευασίας φουσκαλών χρησιμοποιείται συνήθως στα τρόφιμα και η ιατρική συσκευάζοντας βιομηχανία, οι μορφές της φουσκάλας και της φόρμας ποικίλλει με τη μορφή των συσκευασμένων αγαθών.

Λάβετε προσφορά
ποιότητας Φουσκάλα μηχανή συσκευασίας Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - Φουσκάλα μηχανή συσκευασίας

Φουσκάλα μηχανή συσκευασίας

 • Sed-88p-μηχανή συσκευασίας φουσκαλών

  ποιότητας Φουσκάλα μηχανή συσκευασίας Υπηρεσία

  Η μηχανή είναι νέο προϊόν που βελτιώνεται βασισμένος στις απαιτήσεις του πελάτη. Είναι κατάλληλο για τη συσκευασία όλων των ειδών υγρού και στερεού στο μέσο & μικρό φαρμακευτικό εργοστάσιο, το εργοστάσιο ιατρικής υγείας, το εργαστήριο προετοιμασιών νοσοκομείων, τη βιομηχανία τροφίμων, την ηλεκτρονική βιομηχανία, τη βιομηχανία υλικού, κ.λπ. Μπορεί να προστατεύσει το υλικό από τον ατμό ή τη σκόνη, και να αυξήσει την πρόσθετη αξία. Η μηχανή χρησιμοποιείται για να παραγάγει τη μικρή ποιότητα και πολλά είδη προϊόντων.

  Δωρεάν προσφορά
 • Sed-260p-αυτόματη μηχανή συσκευασίας φουσκαλών

  ποιότητας Φουσκάλα μηχανή συσκευασίας Υπηρεσία

  Η διαδικασία εργασίας περιλαμβάνει τη φουσκάλα PVC διαμορφώνοντας, αυτόματη σίτιση, επίπεδος Τύπος φύλλων αλουμινίου αργιλίου PTP που συγκολλά με θερμότητα, τυπώνοντας έλεγχος καταλόγων, αποτύπωση σε ανάγλυφο αριθμού batch, εύκολη τέμνουσα γραμμή, αποτύπωση σε ανάγλυφο, κοπή φουσκαλών, ανακύκλωση αποβλήτων. Η μηχανή είναι κατάλληλη για τη συσκευασία (αργίλιο αργιλίου) της συσκευασίας φουσκαλών αργίλιο-PVC για τη φαρμακευτικές, χημικές, ελαφριές βιομηχανία και τη βιομηχανία τροφίμων.

  Δωρεάν προσφορά

Εφαρμογές της αυτόματης μηχανής συσκευασίας φουσκαλών

Η αυτόματη μηχανή συσκευασίας φουσκαλών είναι κατάλληλη για τη συσκευασία όλων των ειδών υγρού και στερεού στο μέσο & μικρό φαρμακευτικό εργοστάσιο, το εργοστάσιο ιατρικής υγείας, το εργαστήριο προετοιμασιών νοσοκομείων, τη βιομηχανία τροφίμων, την ηλεκτρονική βιομηχανία, τη βιομηχανία υλικού, κ.λπ.

 

Χειρίζεται μια ευρεία ποικιλία των εφαρμογών για τη θερμο και κρύα διαμόρφωση, φιαλλίδιο/φιαλίδιο-φουσκάλα, φουσκάλα κρεμώ-τρυπών για τα καταναλωτικά προϊόντα.
εφαρμογές της φουσκάλας που συσκευάζει machine.jpg
 

Διαδικασία εργασίας της αυτόματης μηχανής συσκευασίας φουσκαλών

Η μηχανή συσκευασίας φουσκαλών ταμπλετών πρόκειται να συσκευάσει όλα τα είδη ταμπλετών με τη σχηματοποίηση PVC στον αργίλιο-πλαστικό πίνακα, ο οποίος είναι κατάλληλος για τις διάφορες προδιαγραφές των ταμπλετών, των καψών, των καψών, των σαφών ταμπλετών και των διάφορων ειδικός-διαμορφωμένων ταμπλετών.

 

Η χαρακτηριστική διαδικασία είναι: πλαστικό φύλλο που θερμαίνει την ταινία → που διαμορφώνει το προϊόν → πλήρωσης → που καλύπτει το υπόστρωμα → που συγκολλά την τακτοποίηση → με θερμότητα

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα της αυτόματης μηχανής συσκευασίας φουσκαλών

 • Η φόρμα είναι εύκολο να αλλαχτεί

 • Το υλικό ταΐζεται αυτόματα. Η φόρμα και ο εξοπλισμός σίτισης μπορούν να προσαρμοστούν

 • Οι φόρμες θέρμανσης θα χωρίσουν αυτόματα όταν οι στάσεις μηχανών, για να προστατεύσουν το υλικό μεταξύ τους και να επεκτείνουν τη ζωή της μηχανής

 • Το πιάσιμο χειριστών και το περιτύλιγμα ρυμούλκησης, κατ' ευθείαν μπρος πίσω που τρέχει, συγχρονίζουν ακριβώς και σταθερά

 • Μικρός στο ίχνος, που κερδίζει δωμάτιο και κόστος

 • Πολλών χρήσεων: Διαμόρφωση, σφράγιση, ημερομηνία κώδικα ή διάτρυση, και τεμαχισμός

 • Καλύπτει τη θερμο και κρύα διαμόρφωση, το βούλωμα βοηθά βαθιά να διαμορφώσει για περιπλέκει τη μορφή, το κενό/το χτύπημα/το βούλωμα διαμορφώνοντας, κ.λπ.

 • Διαμόρφωση των υλικών: PVC, PTP, PET, κρύο alu-φύλλο αλουμινίου μορφής, κ.λπ.

 • Το αυτόματο τοποθετώντας σύστημα σχήματος επιτυγχάνει την απλή μεταστροφή σχήματος.

 • Ο κανένας-απόβλητο-τακτοποιώντας κόπτης τύπων πλαισίων παραθύρων σώζει τα υλικά συσκευασίας.

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.