Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

Ξηρά μηχανή παγώματος

Βιταμίνες κονσερβών βοηθειών λυοφιλοποίησης και πρωτεϊνικές δομές. Αυτός ο τρόπος, φρούτα και λαχανικά παραμένει πραγματικά σε ένα άψητο κράτος.

Λάβετε προσφορά
ποιότητας Ξηρά μηχανή παγώματος Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - Ξηρά μηχανή παγώματος

Ξηρά μηχανή παγώματος

 • βιομηχανικός στεγνωτήρας παγώματος

  ποιότητας Ξηρά μηχανή παγώματος Υπηρεσία

  Ευφυές λογισμικό τελικού και τηλεχειρισμού βασισμένο στην Ε&Α στο διεθνές προηγμένο λογισμικό διαμόρφωσης και την ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένου του τελικού ηλεκτρονόμου, επαφέας, η αρχική μέτρηση, ψηφιακή αναλογική ενότητα μετατροπής. Ο προγραμματίσημος ελεγκτής, οθόνη αφής και άλλα συστατικά, είναι ένα σύνολο επαγγελματικών υπηρεσιών στο κενό λογισμικό βιομηχανίας εξοπλισμού λυοφιλοποίησης. Το όλο υλικό του αποτελείται από τα παγκοσμίως διάσημα προϊόντα εμπορικών σημάτων, και το σύστημα ελέγχου πυρήνων εκδίδεται από τον επαγγελματικό προγραμματίσημο ελεγκτή SIEMENS. Και ο υπολογιστής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το μακρινό έλεγχο.

  Δωρεάν προσφορά
 • Στεγνωτήρας εγχώριου παγώματος

  ποιότητας Ξηρά μηχανή παγώματος Υπηρεσία

  Το sed-24XDG που ο κενός στεγνωτήρας παγώματος αλλάζει την κουραστική λειτουργία της διαδικασίας ξήρανσης παρελθόντος, αποτρέπει την υλική μόλυνση, και πραγματοποιεί την αυτοματοποίηση της ξήρανσης και την εξάχνωση, και είναι κατάλληλο για την πειραματική ή μικρή παραγωγή batch. Αυτό το πρότυπο έχει τη θέρμανση χωρισμάτων και τις προγραμματίσημες λειτουργίες, και μπορεί να απομνημονεύσει τη λυοφιλοποιώντας καμπύλη, η οποία είναι κατάλληλη για τους χρήστες να παρατηρήσουν τη λυοφιλοποιώντας διαδικασία των υλικών.

  Δωρεάν προσφορά
 • Στεγνωτήρας παγώματος

  ποιότητας Ξηρά μηχανή παγώματος Υπηρεσία

  Λυοφιλοποιήστε είναι μια σταθερή διαδικασία του υλικού ξηρά που θα βάλει το υλικό που περιλαμβάνεται με το νερό στο πάγωμα στο στερεό πρώτα, κατόπιν να κάνει μεταξύ τους του νερού μετουσιώνει από το στερεό στον όρο αέρα, αφαιρώντας το νερό για να συντηρήσει τα υλικά.

  Δωρεάν προσφορά

Ευρύ φάσμα των εφαρμογών

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.