Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

Φαρμακευτικοί στεγνωτήρες

Το ρευστό κρεβάτι γίνεται μια για πολλές χρήσεις δυνατότητα επεξεργασίας στις συνδυασμένες λειτουργίες της ξήρανσης, να κοκκοποιήσει, του επιστρώματος λύσης, και της σάλτσας σκονών. Κόκκος διαλυτής ουσίας ολοκληρωμένων προϊόντων συνήθως στιγμιαίος.

Λάβετε προσφορά
ποιότητας Φαρμακευτικοί στεγνωτήρες Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - Φαρμακευτικοί στεγνωτήρες

Φαρμακευτικοί στεγνωτήρες

 • στεγνωτήρας ψεκασμού

  ποιότητας Φαρμακευτικοί στεγνωτήρες Υπηρεσία

  Η ξήρανση ψεκασμού είναι μια ευρεία εφαρμοσμένη διαδικασία στη sharping και ξεραίνοντας βιομηχανία υγρής διαδικασίας. Ιδιαίτερα είναι κατάλληλο για τη σκόνη παραγωγής, τον κόκκο ή το στερεό προϊόν φραγμών από τη λύση, γαλάκτωμα, αναστέλλοντας το υγρό και αντλημένο υγρό κολλών. Επομένως όταν η διανομή του μεγέθους κόκκων, τελική υγρασία, φαινόμενο ειδικό βάρος, μορφή κόκκων του ολοκληρωμένου προϊόντος πρέπει να προσαρμοστεί στα πρότυπα ακρίβειας, η ξήρανση ψεκασμού είναι μια ιδανική διαδικασία.

  Δωρεάν προσφορά
 • στεγνωτήρας ρευστών κρεβατιών

  ποιότητας Φαρμακευτικοί στεγνωτήρες Υπηρεσία

  Οι μηχανές είναι κατάλληλες για για τη σκόνη και τους κόκκους. Η αρχή της δράσης είναι βασισμένη σε: Βάλτε την πρώτη ύλη στο ρευστό κρεβάτι. Ο κρύος αέρας σύρεται στο ρευστό κρεβάτι μέσω των προ φίλτρων και περνά μέσω της αίθουσας θέρμανσης πίσω από την κύρια μηχανή, που θερμαίνεται στην επιθυμητή θερμοκρασία από τη θερμάστρα. Το υλικό ρευστοποιείται στο ρευστό κρεβάτι τακτικά. Η εξατμίζοντας υγρασία σύρεται έξω από τον ανεμιστήρα.

  Δωρεάν προσφορά
 • στεγνωτήρας ζωνών

  ποιότητας Φαρμακευτικοί στεγνωτήρες Υπηρεσία

  Ολόκληρη η διαδικασία ξήρανσης πραγματοποιείται κατά τρόπο συνεχή, με τη συνεχή σίτιση των φρέσκων υλικών και τη συνεχή παραγωγή των ξηρών υλικών, με έναν υψηλό βαθμό της αυτοματοποίησης, που σώζει την εργασία Αυτός ο εξοπλισμός μπορεί να πραγματοποιήσει τη συνεχή εργασία με τη μεγάλη ικανότητα επεξεργασίας, η οποία μπορεί πολύ να βελτιώσει την αποδοτικότητα εργασίας μας και να μεγιστοποιήσει τα οικονομικά οφέλη μας.

  Δωρεάν προσφορά

Εφαρμογή

εφαρμογές του ρευστού κρεβατιού dryer.jpg

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.