Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

υγρά πλήρωσης μηχάνημα

Αυτή η πλαστική σφραγίζοντας μηχανή φιαλλιδίων είναι εξειδικευμένη για το πλαστικό μπουκάλι φιαλλιδίων διαμορφώνοντας για το προφορικό υγρό, το σιρόπι, το ουσιαστικό έλαιο, κ.λπ. στη φαρμακευτική, καλλυντική, περιοχή τροφίμων και συμπληρωμάτων.

Λάβετε προσφορά
ποιότητας υγρά πλήρωσης μηχάνημα Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - υγρά πλήρωσης μηχάνημα

υγρά πλήρωσης μηχάνημα

 • Μηχανή πλήρωσης φιαλλιδίων γυαλιού

  ποιότητας υγρά πλήρωσης μηχάνημα Υπηρεσία

  Η μηχανή πλήρωσης φιαλλιδίων γυαλιού έχει ένα περπατώντας σύστημα μετάδοσης 4 σταθμών. Τέσσερα μπουκάλια χρησιμοποιούνται ως ομάδα σε έναν χρόνο, και στέλνονται σε κάθε σημείο για να ολοκληρώσουν χωριστά το χωρισμό και την παράδοση των μπουκαλιών. Η μηχανή αποτελείται γεμίζοντας εκ των προτέρων διαδικασίες με το άζωτο, την υλική πλήρωση, την πλήρωση με το άζωτο, της προθέρμανσης, της σφράγισης και του άλλου.

  Δωρεάν προσφορά
 • Πλαστική μηχανή πλήρωσης φιαλλιδίων

  ποιότητας υγρά πλήρωσης μηχάνημα Υπηρεσία

  Η πλαστική μηχανή πλήρωσης φιαλλιδίων χρησιμοποιείται κυρίως στα λοσιόν, το υγρό, προφορικό υγρό περιποίησης, το απορρυπαντικό, τις πτώσεις ματιών, το θρεπτικό διάλυμα, το ποτό, το λάδι, το λαδώνοντας έλαιο, το φυτοφάρμακο, την ιατρική, το άρωμα, και την ειδική υγρή πλήρωση. Αυτή η μηχανή έχει το πλεονέκτημα του υψηλού βαθμού της αυτοματοποίησης, σταθερή λειτουργία, υψηλή - ποιότητα και χαμηλότερο κόστος. Χρησιμοποιείται ευρέως στη φαρμακευτική και χημική βιομηχανία, που αναγνωρίζεται ευρέως και που γίνεται σεβόμενη από τους χρήστες.

  Δωρεάν προσφορά
 • Προφορική υγρή μηχανή πλήρωσης

  ποιότητας υγρά πλήρωσης μηχάνημα Υπηρεσία

  Η προφορική υγρή μηχανή πλήρωσης sed-4GX υιοθετεί την αντλία δυτών για την πλήρωση. Η αντλία δυτών είναι μια ποσοτική συσκευή πλήρωσης με τη σταθερή απόδοση και την υψηλή αξιοπιστία. Η αυτόματη κάλυψη μετά από την πλήρωση ολοκληρώνεται. Έχει τη λειτουργία κανενός μπουκαλιού καμία πλήρωση.

  Δωρεάν προσφορά

Χαρακτηριστικό γνώρισμα:
1. Εύκολος να εγκαταστήσει, απλός να λειτουργήσει και να απαιτήσει την ελάχιστη συντήρηση για τη μέγιστη απόδοση και τη μακροχρόνια διάρκεια ζωής μηχανών.
2. Ολοκληρωμένος ψηφιακός έλεγχος με τους ελέγχους οθόνης PLC και αφής για την εύκολη λειτουργία. Όλες οι ενέργειες ελέγχονται από το σερβο σύστημα της Panasonic υψηλής τεχνολογίας.
3. Προστατευμένος με την ασπίδα ασφάλειας συναντήστε τον ακριβή περιορισμό ασφάλειας.
4. Εύρωστος ελεγχόμενος από το σύστημα κοντά υψηλός μεταφορέων - ποιοτική μηχανή. Διευθετήσιμες ράγες οδηγών μεταφορέων που προσαρμόζουν με τα διαφορετικά προϊόντα.
5. Σχέδιο αντι-σταλάγματος για να επιτρέψει την καθαρή επιφάνεια μεταφορέων και το τέλειο ολοκληρωμένο προϊόν
6. Κανένα μπουκάλι-αριθ. δεν γεμίζει το σύστημα.
7. Φραγμένη μπουκάλι ανίχνευση.
8. Τοποθετημένος από τη ρόδα αστεριών. Αυτόματος θα σταματήσει όταν δεν είναι καμία μπουκάλι ή θέση ακριβώς.
9. Πλήρως διευθετήσιμος για το διαφορετικό μπουκάλι με τη διαφορετικά ρόδα αστεριών και το κεφάλι κάλυψης.
10. Διευθετήσιμες ηλεκτρονικές τιμές ροπής για να αποβάλει τη ζημία στα καλύμματα και να μειώσει την ένδυση ενθέτων.
11. Μεταβαλλόμενα το σύνολο όγκου, όλα τα έμβολα μπορούν να ελεγχθούν από το σερβο σύστημα. Η ευγενής αφή στην οθόνη αφής μπορεί εύκολα να αλλάξει το σύνολο όγκου. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ρυθμιστεί το έμβολο ένα προς ένα και μηχανικά.
12. Η διευθετήσιμη ταχύτητα ενώ πετά τη διαδικασία, παραδείγματος χάριν γεμίζοντας αργά στην αρχή, κατόπιν επιταχύνετε στη γρήγορη ταχύτητα και επιβραδύνει στο τέλος άλλη μια φορά που είναι η καλύτερη ασφάλεια για το foamy προϊόν και αποφύγετε την υγρή βύθιση έξω από το μπουκάλι.

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.