Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

Μηχανή αναμικτών σκονών

Β η ξηρά μηχανή αναμικτών σκονών τύπων είναι απλή και είναι εύκολο να λειτουργήσει με την επιφάνεια που είναι εύκολο να καθαριστεί σε ένα ιδιαίτερα τελειωμένο ανοξείδωτο.

Λάβετε προσφορά
ποιότητας Μηχανή αναμικτών σκονών Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - Μηχανή αναμικτών σκονών

Μηχανή αναμικτών σκονών

 • Πολυ κατευθυντική μηχανή μίξης

  ποιότητας Μηχανή αναμικτών σκονών Υπηρεσία

  Η μηχανή αποτελείται από μια βάση, έναν κύριο άξονα μηχανών φρένων μετατροπής συχνότητας, μια περιστροφική συνδέοντας ράβδο και έναν κύλινδρο. Ο φορτωμένος κύλινδρος οδηγείται από τον οδηγώντας άξονα που κινείται, που προωθεί την τριπλή σύνθετη μετακίνηση του υλικού κατά μήκος του κυλίνδρου στις περιφερειακές, ακτινωτές και αξονικές κατευθύνσεις, ώστε να πραγματοποιηθούν η αμοιβαίες ροή και η διάχυση των πολλαπλάσιων υλικών, για να επιτύχει το σκοπό της υψηλής ομοιόμορφης μίξης.

  Δωρεάν προσφορά
 • Δισδιάστατη μηχανή μίξης

  ποιότητας Μηχανή αναμικτών σκονών Υπηρεσία

  Το τύμπανο της μηχανής μπορεί ταυτόχρονα να κινηθεί σε δύο κατευθύνσεις, μια για την περιστροφή του τυμπάνου, άλλη για το τύμπανο με το ταλαντεμένος ράφι. Τα υλικά που περιστρέφονται, πέρα από τη στροφή και τη μίξη στο τύμπανο με την περιστροφή του τυμπάνου κάνουν εν τω μεταξύ την πέρα δώθε μετακίνηση μίξης με την ταλάντευση τυμπάνων. Με τη λειτουργία αυτού του δύο αθλητισμού, τα υλικά μπορούν να αναμιχθούν πλήρως σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτή η μηχανή χρησιμοποιείται ευρέως στο συνδυασμό της σκόνης και των κοκκωδών υλικών.

  Δωρεάν προσφορά
 • Ενιαίος αναμίκτης δεξαμενών

  ποιότητας Μηχανή αναμικτών σκονών Υπηρεσία

  Ολόκληρη η μηχανή αποτελείται από τον ανοξείδωτο λεκέ, ο οριζόντιος αναμίκτης τύπων της. Χρησιμοποιείται ευρέως για τη μίξη του κωνιώδους ή υλικού κολλών στο φαρμακευτικό είδος, χημική ουσία, τρόφιμα. Η μηχανή μέσω της μηχανικής περιστροφής για να οδηγήσει τον ταραχοποιό τύπων του S, προάγει τα υλικά που εναλλάσσουν το κτύπημα, ομοιόμορφη μίξη. Κατά τη λειτουργία χρησιμοποιώντας τον ηλεκτρικό έλεγχο, μπορέστε χρόνος οργάνωσης της μίξης, κατόπιν να σταματήσει αυτόματα, ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα μίξης κάθε batch.

  Δωρεάν προσφορά
 • Αναμίκτης β-τύπων

  ποιότητας Μηχανή αναμικτών σκονών Υπηρεσία

  Αυτή η μηχανή είναι κατάλληλη για την ξηρά σκόνη και τα κοκκώδη υλικά στο φαρμακευτικό είδος, τη χημική ουσία, τα τρόφιμα, την τροφή, την κεραμική, τη μεταλλουργία και άλλες βιομηχανίες. Το V-shaped ασυμμετρικό υλικό χρησιμοποιείται για τη μίξη, και η μίξη δεν έχει κανένα αδιέξοδο, και η ομοιομορφία και η αποδοτικότητα είναι υψηλές. Η μηχανή έχει τη λογική δομή και την κατάλληλη λειτουργία. Το υλικό αποτελείται από το ανοξείδωτο, και ο εσωτερικός τοίχος είναι ομαλός και εύκολο να καθαριστεί.

  Δωρεάν προσφορά

Εφαρμογές της μηχανής μίξης

Η μηχανή αναμικτών είναι κατάλληλη για τη χρήση στα φαρμακευτικά είδη, τη χημική ουσία και τις βιομηχανίες τροφίμων για τη μίξη της σκόνης ή των κοκκωδών υλικών.Εφαρμογή της σκόνης που αναμιγνύει machine.jpg

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.