Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

Granulator σκονών μηχανή

Η υγρή κοκκοποιώντας μηχανή χρησιμοποιείται ευρέως στο φαρμακευτικό είδος, τη χημική ουσία και τα τρόφιμα βιομηχανικά για τη σκόνη που αναμιγνύει και που κοκκοποιεί.

Λάβετε προσφορά
ποιότητας Granulator σκονών μηχανή Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - Granulator σκονών μηχανή

Granulator σκονών μηχανή

 • Υγρό Granulator μίξης

  ποιότητας Granulator σκονών μηχανή Υπηρεσία

  Αυτή η μηχανή είναι κατάλληλη για το διαφορετικό υλικό σκονών μιγμάτων και κοκκοποιεί τους υγρούς κόκκους σε μια διαδικασία. Η αρχή της δράσης είναι βασισμένη σε: 1) Τροφοδοτήστε το υλικό σκονών το εμπορευματοκιβώτιο granulator. 2) Ξεράνετε το μίγμα από το κουπί ανακατώματος στροφέων 3) Προσθέστε ότι ο σύνδεσμος κάνει το υγρό υλικό 4) Σπάστε το υγρό υλικό στους υγρούς κόκκους από τον κόπτη.

  Δωρεάν προσφορά
 • Ξηρό Granulator

  ποιότητας Granulator σκονών μηχανή Υπηρεσία

  Αυτό είναι ένας νέος εξοπλισμός για να κάνει τους κόκκους άμεσα από το υλικό στόχων που χρησιμοποιεί το νερό κρυστάλλου στο υλικό. Οι τελειωμένοι κόκκοι μπορούν να γίνουν troches ή τις κάψες. Υιοθετεί τον ηλεκτρομαγνητικό συγχρονισμό και χαρακτηρίζει την απλή δομή, σταθερή ικανότητα, εύκολος καθαρισμός, κατάλληλη συντήρηση.

  Δωρεάν προσφορά

Εφαρμογές Granulator

Ιατρική: κόκκος σβόλων, κόκκος πλήρωσης καψών

Τρόφιμα: μόρια κατασκευής τροφίμων, καρυκεύοντας μόρια, κ.λπ….

Πλαστικό: όλα τα είδη πλαστικών φορμάροντας μορίων

Χημική ουσία: καταλύτης, χρωστική ουσία, απορρυπαντικό και άλλα μόρια.

Ο μηχανισμός των μορίων μπορεί να είναι συμπιεσμένος πράκτορας, κάνει τους κόκκους, τις κάψες, κ.λπ…. Αυτό το γρήγορο granulator αναμικτών χρησιμοποιείται κυρίως στο φαρμακευτικό είδος, τα τρόφιμα, τη χημική ουσία και άλλες βιομηχανίες. Η μέθοδος είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για τα υλικά που δεν μπορούν να λυθούν με την υγρή διαδικασία.Εφαρμογές granulator.jpg

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.