Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

Γεμίζοντας και σφραγίζοντας μηχανή σωλήνων

Η μηχανή υιοθετεί εντελώς ένα PLC για το συγκεντρωμένο έλεγχο. Ελέγχεται στην ίνα και τη φωτοηλεκτρική ανίχνευση και άλλα είδη ανίχνευσης για να έχει τη σταθερή απόδοση και την αξιόπιστη αυτόματη λειτουργία.

Λάβετε προσφορά
ποιότητας Γεμίζοντας και σφραγίζοντας μηχανή σωλήνων Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - Γεμίζοντας και σφραγίζοντας μηχανή σωλήνων

Γεμίζοντας και σφραγίζοντας μηχανή σωλήνων

 • Γεμίζοντας και σφραγίζοντας μηχανή αυτόματων σωλήνων για το καλλυντικό πήκτωμα πετρελαίου

  ποιότητας Γεμίζοντας και σφραγίζοντας μηχανή σωλήνων Υπηρεσία

  Η γεμίζοντας και σφραγίζοντας μηχανή αυτόματων σωλήνων είναι μια μηχανή υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιείται για τους πλαστικούς (πολυαιθυλένιο) και τοποθετημένους σε στρώματα σωλήνες πλήρωσης με τις κρέμες, την κόλλα, τα πηκτώματα ή άλλο παρόμοιο ιξώδες ρευστό, κατόπιν σφραγίζοντας τους σωλήνες με το ειδικό καυτό σύστημα πυροβόλων όπλων, ολόκληρες οι διαδικασίες περιλαμβάνουν τη σίτιση σωλήνων, η φωτοηλεκτρική διαδρομή σημαδιών, η κωδικοποίηση ημερομηνίας, η κωδικοποίηση αριθμού batch, η τακτοποίηση σωλήνων και η παραγωγή είναι όλες πλήρως αυτόματες.

  Δωρεάν προσφορά
 • ζωηρή μηχανή πλήρωσης σωλήνων ταμπλετών

  ποιότητας Γεμίζοντας και σφραγίζοντας μηχανή σωλήνων Υπηρεσία

  Η ζωηρή μηχανή υλικών πληρώσεως σωλήνων ταμπλετών υιοθετεί εντελώς ένα PLC για το συγκεντρωμένο έλεγχο. Ελέγχεται στην ίνα και τη φωτοηλεκτρική ανίχνευση και άλλα είδη ανίχνευσης για να έχει τη σταθερή απόδοση και σοβαρά την αυτόματη λειτουργία.

  Δωρεάν προσφορά
Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.