Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

Εταιρικό Προφίλ

Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ

 • Κίνα Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd.
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής,Εξαγωγέας

 • Κύρια Αγορά

  Βόρεια Αμερική,Νότια Αμερική,Δυτική Ευρώπη,Ανατολική Ευρώπη,Ανατολική Ασία,Νοτιοανατολική Ασία,Μέση Ανατολή,Αφρική,Ωκεανία,Σε όλο τον κόσμο

 • Μάρκες

  SED Pharma

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  100~120

 • Ετήσιες πωλήσεις

  1,000,000-10,000,000

 • Ιδρύθηκε Έτος

  2012

 • Εξαγωγή pc

  70% - 80%

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

86-0571-88617715

Εισαγωγή

Η φαρμακευτική Co. μηχανημάτων SED, ΕΠΕ (απότομα για «SED Pharma») ιδρύθηκε το 2012. Είναι περιεκτικός φαρμακευτικός προμηθευτής εξοπλισμού για να παρέχει τα φαρμακευτικά μηχανήματα, τα μηχανήματα σωλήνων συλλογής αίματος, τον εξοπλισμό κατεργασίας ύδατος, τις καθαρές εγκαταστάσεις δωματίων, την εφαρμοσμένη μηχανική pharma για το pharma και τη βιομηχανία βιοτεχνολογιών στον κόσμο. Από την ίδρυσή της, έχουμε παράσχει τον εξοπλισμό περισσότερο από 600 και τα συστήματα για 180 φαρμακοβιομηχανίες σε πάνω από 20 χώρες και περιοχές στον κόσμο που έχουν εφαρμοστεί ευρέως στους τομείς του υγρού και του lyo injectables, του χημικού API, της βιομηχανικής και της συσκευασίας pharma, κ.λπ.

 

Εστιάζουμε στη μελέτη της επιστήμης κατασκευής φαρμάκων και επεξεργαζόμαστε την επιστήμη κατασκευής εξοπλισμού, ολοκλήρωση γνώσης διαδικασίας φαρμάκων πρακτικών με τη γνώση εξοπλισμού pharma. Έχουμε εγκριθεί με όλες τις διεθνείς ρυθμιστικές πιστοποιήσεις όπως ISO9001, το CE, το BV, κ.λπ. Για να δεσμεύσουμε στην αποστολή μας «που παρέχει τις λύσεις στη βιομηχανία φαρμάκων», συνεργαζόμαστε στενά με τα γνωστές όργανα επιστημονικής έρευνας και τη βιομηχανία φαρμακευτικών ειδών που σχεδιάζουν τα ιδρύματα για να παρέχουμε το λογικότερο σχεδιασμό προγράμματος, τον καλύτερο ποιοτικό εξοπλισμό και την προσαρμοσμένη υπηρεσία στα διαφορετικά φαρμακευτικά/ιατρικά εργοστάσια από τις διαφορετικές αγορές.

Ιστορία

Η φαρμακευτική Co. ΕΠΕ μηχανημάτων SED (απότομα για «SED Pharma») ιδρύθηκε το 2012. Είναι περιεκτικός φαρμακευτικός προμηθευτής εξοπλισμού για να παρέχει τα φαρμακευτικά μηχανήματα, τα μηχανήματα σωλήνων συλλογής αίματος, τον εξοπλισμό κατεργασίας ύδατος, τις καθαρές εγκαταστάσεις δωματίων, την εφαρμοσμένη μηχανική pharma για το pharma και τη βιομηχανία βιοτεχνολογιών στον κόσμο. Από την ίδρυσή της, έχουμε παράσχει τον εξοπλισμό περισσότερο από 600 και τα συστήματα για 180 φαρμακοβιομηχανίες σε πάνω από 20 χώρες και περιοχές στον κόσμο που έχουν εφαρμοστεί ευρέως στους τομείς του υγρού και του lyo injectables, του χημικού API, της βιομηχανικής και της συσκευασίας pharma, κ.λπ.

Υπηρεσία

Επιδιώκουμε να χτίσουμε μια ισχυρή ομάδα μηχανικών υπηρεσίας, και επικεντρωνόμαστε στην παροχή της πολύτιμης υπηρεσίας στους πελάτες μας. Μετά από τις δεκαετίες εργασίας υπαίθριου υπηρεσιών, οι τομείς υπηρεσιών μας κάλυψαν περισσότερες από 30 χώρες. Είμαστε κατάλληλοι για να παρέχουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες:
- Προ-κατασκευάζοντας συμβουλευτική υπηρεσία
- Επιλογή διαδικασίας παραγωγής
- Πρότυπες επιλογή και προσαρμογή εξοπλισμού
- Μεταφορά τεχνολογίας παραγωγής
- 7days/24 γρήγορη απάντηση υπηρεσιών ωρών
- Εγκατάσταση, που, και που εκπαιδεύει
- Περιοδικές συντήρηση και έκτακτη ανάγκη
- Εξ' αποστάσεως πρόσβαση
- Ανεφοδιασμός ανταλλακτικών
- Εκσυγχρονισμός μέσω της βελτίωσης και της αποκατάστασης
- Σκληρή και μαλακή τεκμηρίωση

Η ομάδα μας

SED Pharma είναι επιχείρηση που θα παράσχει υψηλό - ποιοτικά φαρμακευτικά machineries και φαρμακευτική συμβουλευτική υπηρεσία παραγωγής στους πελάτες της. Σε SED Pharma πιστεύουμε στην ομαδική εργασία και τη σκληρή δουλειά. Αυτές οι τιμές έχουν καθοδηγήσει την προσεκτική στρατολόγηση μιας ισχυρής, ειδικευμένης, και συνεργάσιμης ομάδας. Με μιας μηχανικούς 12 Ε&Α που ειδικεύονται στους διαφορετικούς τύπους φαρμακευτικών προετοιμασιών, 6 έμπειρων διευθυντών απολογισμού εξυπηρέτησης πελατών και αφιερωμένων ομάδων ηγετών στο τιμόνι της επιχείρησης, μαζί απαιτούμε την εμπειρία και τους πόρους για να ικανοποιήσουμε την κάθε φαρμακευτικός-σχετική ανάγκη σας. Οι ταλαντούχοι υπεύθυνοι για την ανάπτυξη ώθησής μας δουλεύουν σκληρά για να παρέχουν στους πελάτες τις αξιόπιστες και αποδοτικές φαρμακευτικές λύσεις που υπερβαίνουν τους βιομηχανικά τυποποιημένους.