Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

μετρώντας μηχανή καψών

Η αυτόματη μηχανή ταμπλετών χρησιμοποιείται ευρέως στον υπολογισμό και την εμφιάλωση των στερεών προετοιμασιών, όπως τα χάπια, των ζαχαρωμένων ταμπλετών, των σαφών ταμπλετών, των μαλακών και σκληρών καψών και άλλων διαμορφωμένων ταμπλετών.

Λάβετε προσφορά
ποιότητας μετρώντας μηχανή καψών Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - μετρώντας μηχανή καψών

μετρώντας μηχανή καψών

 • αυτόματη μετρώντας μηχανή καψών

  ποιότητας μετρώντας μηχανή καψών Υπηρεσία

  Sed-8S η αυτόματη μετρώντας μηχανή καψών ταμπλετών χρησιμοποιεί την αρχή φωτοηλεκτρικού για να μετρήσει, διαιρεί τα μπουκάλια και μεταφέρει τα μόρια φαρμάκων, και μπορεί να ελέγξει και να θέσει όλα τα τρέχοντας στοιχεία σε πραγματικό - χρόνος.

  Δωρεάν προσφορά
 • Ημιαυτόματη μετρώντας μηχανή καψών

  ποιότητας μετρώντας μηχανή καψών Υπηρεσία

  Sed-6S η ημι αυτόματη μετρώντας μηχανή ταμπλετών και καψών είναι κατάλληλη για τις κάψες, τις ταμπλέτες, τις μαλακές κάψες πηκτωμάτων, και τα χάπια. Χρησιμοποιείται κυρίως στα φαρμακευτικά, βοτανικά, τρόφιμα και τις χημικές βιομηχανίες.

  Δωρεάν προσφορά

Υψηλή συμβατότητα και υψηλή ακρίβεια που ταιριάζει στις ταμπλέτες (συμπεριλαμβανομένων των ειδικός-διαμορφωμένων ταμπλετών, η διάμετρος 22mm ή είναι λιγότερο συμβατή), κάψα (00-5#), μαλακές κάψες (διαφανής, αδιαφανής), καραμέλα, χάπια, αρίθμηση τσίχλας στην εμφιάλωση.

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.