Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

Μηχανή πλήρωσης καψών

Η μηχανή πλήρωσης καψών είναι κατάλληλη για τους κατασκευαστές στα φαρμακευτικά, κτηνιατρικά, τρόφιμα και τις χημικές βιομηχανίες που απαιτούν μια χαμηλή ικανότητα παραγωγής συντήρησης και μεγάλων κλιμάκων.

Λάβετε προσφορά
ποιότητας Μηχανή πλήρωσης καψών Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - Μηχανή πλήρωσης καψών

Μηχανή πλήρωσης καψών

 • Γυαλίζοντας μηχανή καψών

  ποιότητας Μηχανή πλήρωσης καψών Υπηρεσία

  Η μηχανή μπορεί να γυαλίσει και να καθαρίσει τη σκόνη που συνδέεται με την κάψα για να βελτιώσει την επιφάνεια της στίλβωσης ιατρικής. έχει επίσης τη λειτουργία για να απορρίψει τις ασυμπλήρωτες κάψες.

  Δωρεάν προσφορά
 • Ημιαυτόματη μηχανή πλήρωσης καψών

  ποιότητας Μηχανή πλήρωσης καψών Υπηρεσία

  Η ημιαυτόματη μηχανή πλήρωσης καψών είναι κατάλληλη για το μέσο και μικρό φαρμακευτικό εργοστάσιο, το εργαστήριο προετοιμασιών νοσοκομείων, κ.λπ. Η μηχανή υιοθέτησε το προγραμματίσημο σύστημα ελέγχου, τη λειτουργία επιτροπής αφής, τη stepless ταχύτητα-μετατόπιση μεταγωγής, και τον ηλεκτρονικό αυτόματο μετρητή. Και ολοκληρώνει αυτόματα την πράξη της θέσης, του χωρισμού, της πλήρωσης, του κλεισίματος, κ.λπ. Η δόση είναι ακριβής, και η λειτουργία είναι κατάλληλη. Η γενική μηχανή αποτελείται από το ανοξείδωτο, και είναι κατάλληλη για την κάψα που γεμίζουν με τη σκόνη και το σιτάρι.

  Δωρεάν προσφορά
 • αυτόματη μηχανή πλήρωσης καψών

  ποιότητας Μηχανή πλήρωσης καψών Υπηρεσία

  Η πλήρως αυτόματη μηχανή πλήρωσης καψών είναι μια μηχανή, μια ηλεκτρική ενέργεια και ένα αέριο ενσωμάτωσης εξοπλισμού πλήρωσης καψών. Έχει έναν υψηλό βαθμό της αυτοματοποίησης. Υιοθετεί τον προγραμματίσημο ελεγκτή μικροϋπολογιστών, τη λειτουργία επιτροπής αφής, τον έλεγχο ταχύτητας μετατροπής συχνότητας, και την ηλεκτρονική συσκευή αυτόματου υπολογισμού.

  Δωρεάν προσφορά

Αυτές οι μηχανές χρησιμοποιούνται για να γεμίσουν τις κενές μαλακές ή σκληρές κάψες ζελατίνης των διάφορων μεγεθών με τις σκόνες, τους κόκκους, τις ουσίες ημι-στερεών ή υγρών που περιέχουν τα ενεργά φαρμακευτικά συστατικά ή ένα μίγμα ενεργών ουσιών και έκδοχων φαρμάκων.

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.