Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

softgel μηχανή ενθυλάκωσης

Η μαλακή μηχανή ενθυλάκωσης πηκτωμάτων μπορεί quantificational να εγχύσει το πετρέλαιο, αναμιγνύοντας την αναστολή και τη σαν ζυμάρι μάζα στην κάψα για να διαμορφώσει όλα τα είδη μαλακής ενθυλάκωσης πηκτωμάτων με το διαφορετικά μέγεθος, τη μορφή και το χρώμα.

Λάβετε προσφορά
ποιότητας softgel μηχανή ενθυλάκωσης Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - softgel μηχανή ενθυλάκωσης

softgel μηχανή ενθυλάκωσης

 • Λειώνοντας δεξαμενή ζελατίνης

  ποιότητας softgel μηχανή ενθυλάκωσης Υπηρεσία

  Χωρίς τη σύνδεση φλαντζών, εύκολη να καθαρίσουν, την ολιστικές συντήρηση θερμότητας και οικονομία στις πηγές, τρία πόδια υποστήριξης, η παραγωγή από την πίεση αέρα, μειώνει το ύψος του εργαστηρίου. 304# S.S.

  Δωρεάν προσφορά
 • Υλική δεξαμενή

 • Καλυμμένη δεξαμενή αποθήκευσης ζελατίνης

  ποιότητας softgel μηχανή ενθυλάκωσης Υπηρεσία

  Σακάκι τριών στρώματος, 304# S.S.

  Δωρεάν προσφορά
 • Μαλακή κύρια μηχανή ενθυλάκωσης ζελατίνης

  ποιότητας softgel μηχανή ενθυλάκωσης Υπηρεσία

  Για την όγκος-παραγωγή, αυξήστε την αναλογία χρησιμοποίησης της ζελατίνης μεταβιβάστε το δέρμα ζελατίνης με μια επιφάνεια αεροπλάνων που περισσότερο σταθερό τρέξιμο ρυθμίζει λάδι-αποταμίευση κατάλληλος για την όγκος-παραγωγή, συνεχώς για 24 ώρες.

  Δωρεάν προσφορά
 • Στεγνωτήριο

  ποιότητας softgel μηχανή ενθυλάκωσης Υπηρεσία

  Με τρεις ανεμιστήρες για κάθε τμήμα, η συνολική αιολική ενέργεια είναι 660m3/h ×12. Κοντύντε τη διαμόρφωση του χρόνου να κερδηθεί κόστος. Πιάτο πλέγματος 304# S.S.

  Δωρεάν προσφορά

Εφαρμογή της αυτόματης μηχανής ενθυλάκωσης:

Λόγω των αξιών της αποσύνθεσης υψηλής ταχύτητας, εύκολων προφορικός, σκληρός στην οξυγόνωση, εύκολος να αποθηκεύσει και να πάρει, η μαλακή ενθυλάκωση πηκτωμάτων χαιρετίζεται από όλο και περισσότερους πελάτες. Εξ αιτίας της υψηλής παραγωγικότητας, που χρεώνει ακριβώς, η ποιοτική σταθεροποίηση, υψηλό ποσοστό ολοκληρωμένων προϊόντων, μαλακή μηχανή ενθυλάκωσης ζελατίνης ευνοείται από όλο και περισσότερους κατασκευαστές και χρησιμοποιείται στους τομείς της ιατρικής, των προϊόντων υγείας, του καλλυντικού και της σφαίρας παιχνίδι-χρώματος και ούτω καθεξής.

Ισχύστε για την πλήρωση όλων των ουσιών που δεν μπορούν να λειώσουν στο νερό. Η μαλακή μηχανή πλήρωσης καψών ζελατίνης είναι ιδανική για την ενθυλάκωση ενός πλήθους προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών, του χορταριού, των φαρμάκων, των καλλυντικών, των λιπαντικών και των κολλών.Εφαρμογές της μαλακής ενθυλάκωσης Machine.jpg ζελατίνης

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα της αυτόματης μηχανής ενθυλάκωσης:

 • Η ισχυρή ικανότητα προϊόντων, αυτό μπορεί να παραγάγει 5-9 εκατομμύριο κομμάτια το μήνα (ωοειδή μορφή No.8, 10hours/day, και 30days/month).

 • Η έγχυση του μέρους ιατρικής υιοθετεί το προηγμένο οδηγώντας σύστημα γραμμικότητας, και σιγουρεύεται ότι η ακρίβεια της χρέωσης και της πλήρωσης είναι λιγότερο από 2%.

 • Το ποσοστό συσκευασίας καψών είναι μέχρι 98%.

 • Η κορδέλλα ζελατίνης λαδώνεται από τη λεπτή τεχνολογία εφοδιασμού με πετρέλαιο προκειμένου να χαμηλωθεί η κατανάλωση πετρελαίου λίπανσης. Η κορδέλλα λαδώνεται από το φυτικό έλαιο, έτσι οι κάψες παραχθείσες είναι χωρίς πλύσιμο.

 • Υψηλός - ο deferent εξοπλισμός ποιοτικών καψών υιοθετεί τη ζώνη μεταφορέων τροφίμων που εγκρίνεται από το αμερικανικό FDA, χωρίς το δηλητήριο και adhibition και εύκολος να καθαρίσει.

 • Η βελτιστοποιημένη σχεδιασμένη φόρμα αποτελείται από υψηλό - υλικό κραμάτων ποιοτικής αεροπορίας με τη διαδικασία αριθμητικού ελέγχου υψηλής ακρίβειας για να ασφαλίσει τη ζωή υπηρεσιών της φόρμας.

 • Οι προηγμένες τεχνικές διαδικασίας και συνελεύσεων κάνουν την πλήρη ποιοτική σταθεροποίηση συσκευών, το υψηλό ποσοστό εργασίας, και το χάπι καλής φόρμας.

 • Υιοθετήστε το αυτόματο πρόγραμμα συστημάτων της παροχής της κάψας και του υλικού για να μειώσει την ένταση εργασίας των εργαζομένων και να βελτιώσει το εργασιακό περιβάλλον, το οποίο συμφωνεί με την απαίτηση της κκπ.

 • Το υγρό επίπεδο στο κιβώτιο ζελατίνης καθορίζεται αυτόματα στη σταθερή θέση και την εκατοντάβαθμη επίδειξη mater το πάχος του λάστιχου, το οποίο είναι εύκολο και ακριβές στη ρύθμιση.

 • Υιοθετήστε τα nonpoisonous υλικά στο ανθρώπινο σώμα ή μειωμένος τα τώρα θέματα στο υγρό ιατρικής σε αυτό το υγρό μηχανών και ιατρικής, και τα να αγγίξει μέρη για τη ζελατίνη.

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.