Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

Νέα

Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Τι θα έπρεπε να κάνω εάν η τσάντα φίλτρων του φίλτρου τσαντών παίρνει φραγμένη κατά τη λειτουργία;

Τι θα έπρεπε να κάνω εάν η τσάντα φίλτρων του φίλτρου τσαντών παίρνει φραγμένη κατά τη λειτουργία;

December 20, 2019

Το φίλτρο τσαντών είναι ένας νέος τύπος του συστήματος φίλτρων. Το εσωτερικό μέρος του φίλτρου υποστηρίζεται από ένα καθαρό καλάθι μετάλλων. Το υγρό ρέει μέσα από τον κολπίσκο και τις ροές έξω από την έξοδο μετά από να φιλτραριστεί από την τσάντα. Αυτή τη στιγμή, το φίλτρο τσαντών χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία φαρμάκων, και με τη γρήγορη ανάπτυξη της βιομηχανίας φαρμάκων, το μέγεθος αγοράς του φίλτρου τσαντών αναμένεται για να επεκταθεί περαιτέρω.

Παρά ποικίλο φίλτρο τσαντών στην αγορά, η βιομηχανία πρότεινε ότι ο χρήστης επιλέγει το φίλτρο τσαντών, πρέπει να συλλέξει το όνομα της μέσης, λειτουργούσας θερμοκρασίας, της λειτουργούσας πίεσης, της θερμοκρασίας σχεδίου, της πίεσης, της παρεμπόδισης, του μεγέθους μορίων και του ποσοστού ροής, στο ιξώδες, που είχε την άδεια για την πτώση πίεσης και το στερεό περιεχόμενο, που αλλάζουν τις παραμέτρους διαδικασίας όπως ο κύκλος, να επιλέξουν το κατάλληλο φίλτρο τσαντών.

Αυτή τη στιγμή, μερικοί χρήστες έχουν αναφέρει ότι η τσάντα φίλτρων του φίλτρου τσαντών εμποδίζεται κατά τη λειτουργία. Τι θα έπρεπε να κάνουμε; Το πεπειραμένο τεχνικό προσωπικό στη βιομηχανία θεωρεί ότι οι κύριοι λόγοι για την παρεμπόδιση της τσάντας φίλτρων είναι υψηλή ταχύτητα διήθησης, λεπτή σκόνη, κολλώδης σκόνη, φτωχή αφαίρεση τέφρας, κόλλα, συμπύκνωση, σκλήρυνση, κ.λπ.

Επιπλέον, εάν η ταχύτητα ανέμου φίλτρων του συλλέκτη σκόνης υπερβαίνει τα πρότυπα σχεδίου της τσάντας φίλτρων, είναι εύκολο να αναγκαστεί η λεπτή σκόνη στο αέριο σωλήνων για να εισαγάγει την ίνα της τσάντας φίλτρων και να προκαλέσει τη φράζουσα αντίσταση της τσάντας φίλτρων στην άνοδο.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτήν την κατάσταση, η βιομηχανία είπε ότι η χρήση του ντυμένου υλικού φίλτρων φίλτρων υλικού, ντυμένου ή η επιφάνεια της τσάντας φίλτρων για να κάνει την καλυμμένη προηγουμένως επεξεργασία τέφρας, είναι μια καλύτερη μέθοδος. Για τη σκόνη με το μεγάλο ιξώδες, είναι απαραίτητο να μειωθεί η ταχύτητα ανέμου διήθησης, ή να αυξηθεί η πίεση της έγχυσης σφυγμού, ή να υιοθετηθεί η σε μη απευθείας σύνδεση μέθοδος καθαρισμού τσαντών φίλτρων τέφρας σφυγμού. Μια καλύτερη μέθοδος είναι να αυξηθεί ο τομέας διήθησης, να μειωθεί η ταχύτητα ανέμου διήθησης, και να επεκταθεί η ζωή υπηρεσιών της τσάντας φίλτρων.

Πότε η τσάντα φίλτρων εμποδίζεται λόγω της φτωχής αφαίρεσης σκόνης, πώς να το λύσει; Γίνεται κατανοητό ότι η φτωχή αφαίρεση τέφρας της τσάντας φίλτρων περιλαμβάνει κυρίως τη συχνότητα της αφαίρεσης τέφρας και το μακροπρόθεσμο της αφαίρεσης τέφρας.

Η βιομηχανία που επισημαίνει ότι η συχνότητα της αφαίρεσης τέφρας, πίεση αφαίρεσης τέφρας είναι πάρα πολύ μεγάλο εύκολο να κατασταθεί το ύφασμα της τσάντας φίλτρων χαλαρό ώστε να αυξηθεί η λεπτή σκόνη στην εμποδίζοντας τσάντα φίλτρων αερίου σωλήνων. Ο χρόνος καθαρισμού αιθάλης είναι πάρα πολύ μακροχρόνιος θα είναι το αρχικό στρώμα σκονών στην επιφάνεια της τσάντας φίλτρων εξαγνίστηκε, προκαλεί την απώλεια ακρίβειας διήθησης τσαντών φίλτρων, και εάν ο χρόνος είναι πάρα πολύ σύντομος, η σαφής τέφρα στην επιφάνεια της σκόνης τσαντών φίλτρων δεν είναι εξ ολοκλήρου σαφής ότι η τέφρα καθαρή, άρχισε αμέσως στο φίλτρο, σκόνη που συσσωρεύθηκε στην επιφάνεια της τσάντας φίλτρων, τσάντα φίλτρων που προκλήθηκε από την παρεμπόδιση, λύνει αυτό το πρόβλημα, μπορεί ρυθμίστε το φύσηγμα μέσω αρκετών που αναθέτουν μετά από το όργανο ελέγχου.

Το νερό είναι επίσης μια κοινή αιτία της παρεμπόδισης τσαντών φίλτρων, η αιτία της περιεκτικότητας σε νερό είναι συνήθως συμπύκνωση χαμηλής θερμοκρασίας, ειδικά στην επεξεργασία του υψηλής θερμοκρασίας αερίου σωλήνων, η ακόλουθη μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια τέτοια κατάσταση.

Κατ' αρχάς, αποφύγετε την ανάρμοστη μπότα Δεύτερον, αποφύγετε όταν η αντίσταση συλλεκτών σκόνης είναι μεγάλη Τρίτον, αποφύγετε σε ένα χαμηλότερο σημείο δροσιάς. Γίνεται κατανοητό ότι εάν τα remover σκόνης τρεξίματα κάτω από το σημείο δροσιάς, αυτό είναι εύκολο να προκαλεσθούν τα προβλήματα, εάν η διανομή αεραγωγού εισαγωγής δεν είναι ομοιόμορφη, αυτό είναι επίσης εύκολος να προκαλέσει την τοπική διάβρωση του κοχυλιού remover σκόνης, επομένως, αυτό πρέπει να αποφύγει τη remover σκόνης εργασία κάτω από το σημείο δροσιάς. Εάν είναι αναπόφευκτο να ανοιχτεί η μηχανή στη χαμηλή θερμοκρασία, μια συσκευή μόνωσης, όπως η μόνωση ατμού ή η ηλεκτρική μόνωση θέρμανσης, πρέπει να χρησιμοποιηθεί.

Επιπλέον, η διείσδυση αέρα μπορεί επίσης να προκαλέσει την τσάντα φίλτρων στο φραγμό. Η βιομηχανία είπε ότι η διείσδυση αέρα εμφανίζεται συχνά στη φλάντζα συλλεκτών σκόνης, την πόρτα πρόσβασης ή remover σκόνης τη συσκευή δραστηριότητας, εάν η σφραγίδα δεν είναι ακριβής, εξωτερικός αέρας remover σκόνης, κατά την εξέταση του υψηλής θερμοκρασίας καπνού, θα παραγάγει τη χαμηλή θερμοκρασία μέσα στη remover σκόνης περιοχή, με συνέπεια τη συμπύκνωση χαμηλής θερμοκρασίας, remover σκόνης διάβρωσης, με συνέπεια την τσάντα ή τον πίνακα κολλών τσαντών φίλτρων.