Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

Νέα

Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός αντιδραστήρα γυαλιού σακακιών και ενός διπλού αντιδραστήρα γυαλιού;

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός αντιδραστήρα γυαλιού σακακιών και ενός διπλού αντιδραστήρα γυαλιού;

September 17, 2019

Ο αντιδραστήρας γυαλιού είναι συνήθως χρησιμοποιημένα βιοχημικά όργανα, που χρησιμοποιούνται ευρέως στη σύγχρονη λεπτή χημική βιομηχανία, τα biopharmaceutical, πειράματα επιστημονικής έρευνας και άλλες βιομηχανίες που επιλέγονται, μπορεί να είναι σε σταθερής ταχύτητας, σταθερή ισχύ, οι σταθεροί όροι θερμοκρασίας κάνουν τη συγκέντρωση, απόσταξη, απόσταξη, χωρισμός, αντίδραση καθαρισμού και άλλες διαδικασίες, είναι η διδασκαλία, πείραμα, πειραματική δοκιμή, παραγωγή του ιδανικού εξοπλισμού. Ο αντιδραστήρας γυαλιού μπορεί να διαιρεθεί γενικά σε δύο κατηγορίες, η κατηγορία είναι αντιδραστήρας γυαλιού διπλός-στρώματος, η άλλη κατηγορία είναι single-layer αντιδραστήρας γυαλιού. Μεταξύ τους, ο αντιδραστήρας γυαλιού διπλός-στρώματος είναι ένα είδος εξοπλισμού που χρησιμοποιείται συνήθως στο εργαστήριο αυτή τη στιγμή, που χρησιμοποιείται ευρέως στους τομείς της ιατρικής, biopharmaceutical και ούτω καθεξής

 

Ο αντιδραστήρας γυαλιού διπλός-στρώματος αποτελείται από το γυαλί διπλός-στρώματος, και το εσωτερικό στρώμα του μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τοποθετήσει το διαλύτη αντίδρασης για το ανακάτωμα της αντίδρασης. Επιπλέον, το τμήμα σάντουιτς μπορεί να δροσιστεί ή να θερμαθεί σύμφωνα με τις διαφορετικές απαιτήσεις θερμοκρασίας.

 

Ο διπλός-βερνικωμένος αντιδραστήρας έχει τα τυποποιημένα συστατικά συμπεριλαμβανομένης μιας μηχανής ανακατώματος, ενός κυβερνήτη, ενός συμπυκνωτή, μιας συνεχούς χοάνης τιτλοδότησης, ενός κενού βουλώματος, ενός κενού κεφαλιού αναρρόφησης, μιας κατοικίας θερμομέτρων, μιας κατσαρόλας αντίδρασης, και ενός θερμοαγώγιμου λαστιχένιου σωλήνα σιλικόνης δύο-μετρητών. Υπό τον όρο της σταθερής θερμοκρασίας, η ανακατώνοντας αντίδραση μπορεί να χρησιμοποιηθεί διά την κανονική και αρνητική πίεση σύμφωνα με τις απαιτήσεις της λειτουργίας. Επιπλέον, reflux και η απόσταξη των αντιδραστικών λύσεων μπορούν να πραγματοποιηθούν. Επομένως, ο διπλός αντιδραστήρας γυαλιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σύνθεση των biopharmaceuticals, των λεπτών εργοστασίων χημικής βιομηχανίας και των νέων υλικών.


Το σώμα του αντιδραστήρα γυαλιού διπλός-στρώματος διαιρείται σε δύο στρώματα. Το μέσο μέρος μεταξύ του εξωτερικού στρώματος και του εσωτερικού στρώματος καλείται ενδιάμεσο στρώμα. Το εσωτερικό στρώμα χρησιμοποιείται για να τοποθετήσει τον αντιδραστικό διαλύτη για το ανακάτωμα. Ποια είναι η λειτουργία του ενδιάμεσου στρώματος; Σύμφωνα με την εισαγωγή, ο αντιδραστήρας γυαλιού μπορεί όχι μόνο να ολοκληρώσει το υψηλής θερμοκρασίας πείραμα αλλά και να ολοκληρώσει την αντίδραση χαμηλής θερμοκρασίας. Εντούτοις, ο single-layer αντιδραστήρας γυαλιού έχει τη συσκευή θέρμανσής του, ενώ ο αντιδραστήρας γυαλιού διπλός-στρώματος όχι. Σε αυτήν την περίπτωση, το σάντουιτς διαδραματίζει έναν πολύ βαρύ ρόλο.

 

Η θέρμανση του αντιδραστήρα γυαλιού διπλός-στρώματος ολοκληρώνεται εντελώς μέσω του ενδιάμεσου στρώματος. Για να είναι συγκεκριμένος, ο αντιδραστήρας διπλός-στρώματος συνδέεται αρχικά με το ενδιάμεσο στρώμα του κυκλοφορώντας δοχείου λουτρών πετρελαίου με το πετρέλαιο διεξαγωγής θερμότητας, και το υλικό μπορεί να θερμαθεί με τη σύνδεση στη δύναμη. Το ίδιο πράγμα είναι αληθινό στις χαμηλές θερμοκρασίες, με την αντικατάσταση του διαλύτη στο σάντουιτς με την αιθανόλη. Το ενδιάμεσο στρώμα μπορεί να κάνει τη θέρμανση του υλικού ακόμη και, και συγχρόνως, είναι κατάλληλο να παρατηρηθεί άμεσα η ανακατώνοντας διαδικασία αντίδρασης του υλικού. Επομένως, η λειτουργία του διπλού στρώματος αντιδραστήρων γυαλιού στρώματος δεν πρόκειται να υποτιμηθεί, το οποίο είναι επίσης ο λόγος για τον οποίο ο διπλός αντιδραστήρας στρώματος είναι όλο και περισσότερο δημοφιλής.