Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

Νέα

Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Ποιοι παράγοντες έχουν επιπτώσεις στην ακρίβεια της μετρώντας μηχανής καψών;

Ποιοι παράγοντες έχουν επιπτώσεις στην ακρίβεια της μετρώντας μηχανής καψών;

August 5, 2019

Η μετρώντας μηχανή καψών είναι ένα είδος μηχανής που χρησιμοποιείται στο φαρμακευτικό είδος, το νοσοκομείο, τα τρόφιμα και άλλες βιομηχανίες για να μετρήσει τις κάψες και άλλα φάρμακα ή τρόφιμα. Αυτή η μηχανή είναι μικρή σε μέγεθος, φως σε βάρος, ακριβές στον υπολογισμό και εύκολο να λειτουργήσει. Η επιφάνεια επαφών του υπολογισμού των στοιχείων αποτελείται από το ανοξείδωτο, το οποίο είναι ένας ιδανικός ειδικός εξοπλισμός για τα προϊόντα στα μπουκάλια, τις τσάντες και τα δοχεία.

 

 

Ανθρώπινοι παράγοντες

 

Ο χειριστής δεν προθέρμανε τη μηχανή πρίν αρχίζει την σύμφωνα με την οδηγία λειτουργίας. Ή κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της μηχανής, εάν ο χειριστής αποτύχει σε έγκαιρο ξαναγεμίστε τα υλικά στο δοχείο αποθεμάτων, που έχει επιπτώσεις στην κατάσταση χωρισμού των υλικών στο ταλαντεμένος πιάτο, η αρίθμηση προϊόντων θα είναι ανακριβής.

 

Οι παράγοντες μηχανών

 

Παραδείγματος χάριν, το σχέδιο σιλό δεν εξετάζει την αλλαγή της βαρύτητας, η οποία έχει επιπτώσεις στην υλική ροή και την υλική διαταγή στο ταλαντεμένος πιάτο. Η πτώση του διαφράγματος μνήμης στην κοκκοποιώντας ασπίδα είναι πάρα πολύ μεγάλη, οι υλικές πτώσεις πάρα πολύ μακροχρόνιες, το υλικό περιστρέφεται στην κοκκοποιώντας ασπίδα και δεν μπορεί να περιέλθει στο συσκευάζοντας μπουκάλι εγκαίρως, το οποίο οδηγεί στην ανακριβή αρίθμηση των σιταριών Το μετρώντας σιτάρι πτώσης μηχανών καψών καψών των ΧΡΗΣΕΩΝ ασπίδων είναι οργανικά υλικά γυαλιού, υλικά από την ελεύθερη ανίχνευση πτώσης καναλιών στην ηλεκτροστατική ασπίδα στην περιστρεφόμενη τριβή υψηλής ταχύτητας, ή μερικά από το κινεζικό εγγενές συστατικό ιατρικής θα παραγάγουν τη στατική ηλεκτρική ενέργεια, στο στάδιο του υλικού τριβής από την προσρόφηση στο σιτάρι πτώσης της ασπίδας για να το καταστήσει αποτελεσματικό για την πτώση στο μπουκάλι, μπορεί να προκαλέσει διάφορο σιτάρι δεν επιτρέπεται.

 

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης και της ρύθμισης της μηχανής, το ταλαντεμένος πιάτο θα ρυθμίσει την μπροστινή κλίση του οριζόντια, έτσι ώστε το υλικό θα γλιστρήσει φυσικά στο κανάλι ανίχνευσης όταν σταματά το ταλαντεμένος πιάτο τη δόνηση, η οποία θα προκαλέσει επίσης την ψεύτικη αρίθμηση.

 

Υλικοί παράγοντες

 

Η ταλαντεμένος συχνότητα του τριφασικού ταλαντεμένος πιάτου για την παραγωγή της κάψας, της ταμπλέτας και του χαπιού είναι απολύτως διαφορετική. Ή η παραγωγή των ταμπλετών και των καψών λόγω του υλικού με περισσότερη σκόνη, συσσώρευση σκόνης στο υπέρυθρο προστατευτικό κάλυμμα καναλιών ανίχνευσης, έτσι ώστε το μετρώντας κύκλωμα δεν μπορεί να λειτουργήσει κανονικά.

 

Το περιβάλλον

 

Η ποιότητα του συμπιεσμένου αέρα έχει επιπτώσεις στην ακρίβεια της αρίθμησης. Ο συμπιεσμένος αέρας με τη μεγάλη περιεκτικότητα σε υγρασία έχει μια μεγάλη επιρροή στην ευαισθησία του κυλίνδρου του ενεργοποιητή. Μόλις μειωθεί η ευαισθησία του κυλίνδρου, η ακρίβεια του υπολογισμού δεν μπορεί να εγγυηθεί.

 

Ρύθμιση παραμέτρου

 

Το θέτοντας μέγεθος της πύλης αποθηκών, ο καθορισμός της ταλαντεμένος συχνότητας του τριφασικού ταλαντεμένος πιάτου, ο καθορισμός του μήκους προϊόντων και οι μικρές παράμετροι, ο καθορισμός του αναμενόμενου αριθμού, ο καθορισμός της μετρώντας ταχύτητας, ο καθορισμός της ταχύτητας όλες χωρισμού έχουν επιπτώσεις στην ακρίβεια της μετρώντας μηχανής καψών.

 

Μείωση ευαισθησίας κυλίνδρων

 

Σαν εκτελεστικό συστατικό της μετρώντας μηχανής καψών, η ταχύτητα του χρόνου αντίδρασης έχει επιπτώσεις άμεσα στην ακρίβεια του υπολογισμού. Οι κύριοι λόγοι για τη μείωση της ευαισθησίας κυλίνδρων είναι: η περιεκτικότητα σε υγρασία στο συμπιεσμένο αέρα, ειδικό λίπος μη-κυλίνδρων, ακαθαρσίες στον κύλινδρο, σφραγίδες κυλίνδρων φορά και διαρροή, κ.λπ.