Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

Νέα

Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Ποιες λεπτομέρειες θα έπρεπε να πληρωθεί η προσοχή όταν ανοίγεται η υγρή μηχανή πλήρωσης μετά από την άφιξη;

Ποιες λεπτομέρειες θα έπρεπε να πληρωθεί η προσοχή όταν ανοίγεται η υγρή μηχανή πλήρωσης μετά από την άφιξη;

December 21, 2020

1. Γενικά, σκουπίστε τη σκόνη στην κορυφή της συσκευασίας για να δείτε τη συσκευάζοντας δομή του τοπ πιάτου. Αφαιρέστε το τοπ πιάτο και αφαιρέστε έπειτα άλλου ενός. Εάν είναι ενοχλητικό να αφαιρεθεί το τοπ πιάτο, μπορείτε να αφαιρέσετε μερικά πιάτα πεδίων στα κατάλληλα μέρη και να ελέγξετε έπειτα τη δομή της υγρής μηχανής πλήρωσης και το πεδίο συσκευασίας στο πεδίο, και να χρησιμοποιήσετε την κατάλληλη μέθοδο για να ανοίξετε το πεδίο.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποιες λεπτομέρειες θα έπρεπε να πληρωθεί η προσοχή όταν ανοίγεται η υγρή μηχανή πλήρωσης μετά από την άφιξη;

2. Επιλέξτε μια ευνοϊκή ανοίγοντας θέση: Προσπαθήστε να επιλέξετε μια θέση κοντά στη θέση εγκαταστάσεων, και ελέγξτε το περιβάλλον περιβάλλον για να αποτρέψετε τον υγρούς εξοπλισμό και το προσωπικό σωλήνων γύρω από το κιβώτιο από την πτώση. Τα κοινά εργαλεία για περιλαμβάνουν remover και το λοστό καρφιών. Για την ακρίβεια οι υγρά μηχανές πλήρωσης ή τα μέρη, δεν χρησιμοποιούν μια βαρειά για να χτυπήσουν το πεδίο για να αποφύγουν στην ακρίβεια της υγρών μηχανής πλήρωσης και των μερών. Οι ασπίδες, εκτός από τα μέρη που επιθεωρούνται, δεν πρέπει να αφαιρεθούν και να καθαριστούν επάνω πρόωρα. Όταν είναι απαραίτητο να κινηθεί το μέρος της υγρής μηχανής πλήρωσης που μπορεί να περιστραφεί και να γλιστρηθεί, η συσκευασία πρέπει να αφαιρεθεί και το προστατευτικό λίπος που καθαρίζεται, κατόπιν που λιπαίνεται σύμφωνα με τις τεχνικές απαιτήσεις, και έπειτα ή γλιστρημένος.

 

3. Μετά από το υγρό η μηχανή πλήρωσης ανοίγεται, το σώμα του υγρού εξοπλισμού πλήρωσης, μέρη και τα εξαρτήματα και τα εξαρτήματα που δεν μπορούν να εγκατασταθούν αμέσως θα αποθηκευτούν και θα αποθηκευτούν. Δώστε προσοχή στη θέση αποθήκευσης και τη μέθοδο αποθήκευσης. Γενικά, πρέπει να συσσωρευθεί σύμφωνα με το δομικό τύπο, τα υλικά χαρακτηριστικά απόδοσης και το τέρμα επιφάνειας των μερών και των εξαρτημάτων της υγρής μηχανής πλήρωσης. Το μήκος της αποθήκευσης και των καιρικών συνθηκών πρέπει επίσης να εξεταστεί. Η θέση αποθήκευσης πρέπει να είναι απαλλαγμένη από τη σκόνη, την άμμο και τα διαβρωτικά αέρια. Όταν το προστατευτικό λίπος της υγρής μηχανής πλήρωσης επιδεινωθεί, το προστατευτικό λίπος πρέπει να είναι. Όταν η υγρή μηχανή πλήρωσης τοποθετείται, πρέπει να στηριχτεί και να γεμιστεί με τα τετραγωνικά ξύλινα ή άλλα χαλιά για να εξασφαλίσει ένα ορισμένο ύψος από το έδαφος για να αποτρέψει την υγρή μηχανή πλήρωσης από την οξύδωση, που παραμορφώνεται και υγρός. Τα αντικείμενα ακρίβειας και τα λεπτά και εύθραυστα στοιχεία πρέπει να κρατηθούν στην αρχική συσκευασία όταν κρατιούνται. Εάν υπάρχει πάρα πολλοί εξοπλισμός, μέρη και εξαρτήματα στην αποθήκευση, πρέπει να καταχωρηθούν, να κρατηθούν, και να αριθμηθούν για να αποφύγουν τη σύγχυση και την απώλεια. Τα μέρη και τα εξαρτήματα ή τα ειδικά εργαλεία που δεν απαιτούνται για την εγκατάσταση θα παραδοθούν στο κόμμα Α για την επιτήρηση κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης καταλόγων, και τα αρχεία θα υπογραφούν από τον παραλήπτη.