Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

Νέα

Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Ημιαυτόματη μηχανή πλήρωσης καψών

Ημιαυτόματη μηχανή πλήρωσης καψών

February 24, 2021

Ο κύριος σκοπός της μηχανής πλήρωσης καψών

Είναι κατάλληλο για τα μέσα και μικρά φαρμακευτικά εργοστάσια, τα εργοστάσια προϊόντων υγειονομικής περίθαλψης, και τα νοσοκομεία για τη μέση παραγωγή batch. Οι συνηθισμένοι εξειδικευμένοι εργάτες μπορούν να επεξεργαστούν 70.000 έως 100.000 κάψες ανά ημέρα. Εάν 2-3 μονάδες χρησιμοποιούνται συγχρόνως, είναι επίσης κατάλληλο για τη μαζική παραγωγή.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ημιαυτόματη μηχανή πλήρωσης καψών

Η μηχανή πλήρωσης καψών έχει γεμίζοντας τη γρήγορα ταχύτητα και τη μικρή διαφορά μεγέθους. Αυτή η μηχανή ενσωματώνει τα τρία βήματα του κοχυλιού καψών σκονών συσκευασίας, των υλικών πλήρωσης, και του κλειδώματος καψών σε ένα. Η δομή είναι συμπαγής και κατάλληλη, το εξωτερικό είναι έξοχο και όμορφο, το υλικό είναι πραγματικό και προσαρμόζεται στα πρότυπα της κκπ.

 

Επισκόπηση της ημιαυτόματης μηχανής πλήρωσης καψών

Η ημιαυτόματη μηχανή πλήρωσης καψών είναι ένας νέος τύπος της ιατρικής μηχανής συσκευασίας με τη νέα δομή και την όμορφη μορφή. Η μηχανή υιοθετεί τον ηλεκτρικό και πνευματικό συνδυασμένο έλεγχο, που εξοπλίζεται με την ηλεκτρονική συσκευή αυτόματου υπολογισμού και τη ρυθμίζοντας συσκευή ταχύτητας, οι οποίες μπορούν αντίστοιχα να ολοκληρώσουν τον προσδιορισμό θέσης, το χωρισμό, που γεμίζουν, και που κλειδώνουν τις ενέργειες της κάψας, αντί της χειρωνακτικής πλήρωσης, της μείωσης της έντασης εργασίας, της βελτίωσης της αποδοτικότητας παραγωγής, και της πλήρωσης της δόσης ακριβούς και να καλύψουν τις απαιτήσεις της φαρμακευτικής υγιεινής.

 

Αυτή η μηχανή είναι ευαίσθητη στη δράση, ακριβής στην πλήρωση της δόσης και εύκολο να λειτουργηθεί. Είναι κατάλληλο για τις διάφορες εσωτερικές ή εισαγόμενες κάψες. Είναι ένας οικονομικός και πρακτικός εξοπλισμός για τα φάρμακα καψών στη βιομηχανία φαρμάκων. Αυτή η μηχανή αποτελείται από έναν μηχανισμό χωρισμού τσάντα-σίτισης και u-στροφής, έναν γεμίζοντας μηχανισμό ιατρικής, έναν μηχανισμό κλειδώματος, έναν ρυθμίζοντας μηχανισμό ταχύτητας μετατροπής συχνότητας, έναν πνευματικό έλεγχο και ένα ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου, μια συσκευή προστασίας και άλλα συστατικά, καθώς επίσης και την κενή αντλία και τα εξαρτήματα αεραντλιών. Και οι εσωτερικές και εισαγόμενες μηχανοποίητες κάψες ισχύουν, και το κατάλληλο ποσοστό τελειωμένος - τα προϊόντα φθάνουν άνω των 97%.