Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

Νέα

Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Συντήρηση της αυτόματης σκληρής μηχανής πλήρωσης καψών

Συντήρηση της αυτόματης σκληρής μηχανής πλήρωσης καψών

June 23, 2021

(1) όταν η μηχανή λειτουργεί κανονικά για πολύ καιρό, τα μέρη που είναι στη απευθείας επαφή με το φάρμακο πρέπει να καθαριστούν τακτικά. Όταν τη batch φαρμάκων αλλάζουν ή ο χρόνος της απόσυρσης είναι μακροχρόνιος, τα μέρη πρέπει να καθαριστούν τακτικά.

 

(2) ο μηχανισμός μετάδοσης στο πλαίσιο του λειτουργώντας πίνακα της μηχανής πρέπει συχνά να προσθέσει το κατάλληλο ποσό λαδώνοντας πετρελαίου (λίπος), προκειμένου να μειωθεί η ένδυση των κινούμενων μερών.

 

(3) η μηχανή πλήρωσης τρέχει 250-300h για να αντικαταστήσει το λαδώνοντας πετρέλαιο στο πεδίο πτώσης κύριας κίνησης. Ελέγξτε το μειωτή του μηχανισμού σίτισης σκονών και ξαναγεμίστε το λαδώνοντας πετρέλαιο.

 

(4) ο συμπλέκτης ασφάλειας είναι επάνω πότε η μηχανή είναι προστασία υπερφόρτωσης, όταν δεν πρέπει το κανονικό φορτίο να γλιστρήσει του συμπλέκτη, αλλά λόγω της μακροπρόθεσμης χρήσης μπορεί επίσης να εμφανιστεί το φαινόμενο της ολίσθησης, όταν μπορεί να είναι το φαινόμενο ολίσθησης σε μια κανονική χρήση, συμπλέκτης γύρω από το καρύδι σφίγγει, εξασφαλίζει τη μηχανή που οργανώνεται κατάλληλα προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός της προστασίας.

 

(5) ο κενός διαχωριστής του κενού συστήματος διαδραματίζει κυρίως το ρόλο της εισπνοής της κάψας στις ανώτερες και χαμηλότερες ενότητες και του χωρισμού της ΚΑΠ και του σώματος στη σκληρή πλήρωση καψών. Εάν η κάψα δεν μπορεί να χωριστεί από την ΚΑΠ και το σώμα, η επόμενη πλήρωση δεν θα είναι δυνατή. Εάν ο χωρισμός της κάψας ΚΑΠ και του σώματος δεν είναι ομαλός, ελέγξτε το χάσμα μεταξύ του ανώτερου αεροπλάνου του κενού διαχωριστή και του χαμηλότερου αεροπλάνου της χαμηλότερης ενότητας. Εάν το χάσμα είναι πάρα πολύ μεγάλο, ο κενός βαθμός του κενού συστήματος δεν μπορεί να φθάσει στον κενό βαθμό που απαιτείται από το χωρισμό της ΚΑΠ και του σώματος. Όταν η ανάγκη να ρυθμιστεί η θέση του κενού διαχωριστή, να γυρίσει τον άξονα κύριων μηχανών από τη λαβή, να κάνει τον κενό διαχωριστή στην άνοδο στην υψηλότερη θέση, να χαλαρώσει τη ρύθμιση του mesa μηχανών μειώνεται στις άκρες locknut ράβδων (ένα καρύδι αριστεροχείρων, ένα δεξιόχειρας καρύδι), και έπειτα τη βίδα ρύθμισης στροφής για να ρυθμίσει το ύψος του κενού διαχωριστή, κατόπιν locknut και να γυρίσει τη δοκιμή άξονων κύριων μηχανών από τη λαβή έως ότου είναι σωστό. Για το κενό σύστημα, αλλάξτε το κυκλοφορώντας νερό στον κυκλοφορώντας κάδο για να εξασφαλίσετε μία φορά την εβδομάδα τον καθαρισμό της κενής αντλίας Τακτικά ανοίξτε το φίλτρο για να αφαιρέσετε το φραγμένο ρύπο.

 

(6) ελέγξτε τη συμπίεση της αλυσίδας μετάδοσης μία φορά την εβδομάδα. Ρυθμίστε και αφαιρέστε το λίπος και το λίπος.

 

(7) ελέγξτε τακτικά εάν ο αξονικός ανεμιστήρας είναι καλά-αερισμένος Εξασφαλίστε ότι ο διασκεδασμός θερμότητας αναστροφέων είναι καλός Εάν την κύρια μηχανή σταματούν λόγω των ανώμαλων όρων στη διαδικασία εργασίας του μετατροπέα συχνότητας, ο λόγος για τους ανώμαλους όρους πρέπει να βρεθεί σύμφωνα με τον κώδικα επίδειξης στο μετατροπέα συχνότητας, ανίχνευση μηχανικών βλαβών, κόβοντας την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος του μετατροπέα συχνότητας. Μετά από να προκαλέσει την επίδειξη για να βγεί, ανάψτε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος πάλι και ξαναξεκινήστε τη μηχανή.