Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

Νέα

Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Η διαλείπουσα λειτουργία, όγκος τυμπάνων είναι μικρή, ο ιατρικός σωλήνας υποβάλλει σε φυγοκέντρωση για να σπάσει τη δυσχέρεια

Η διαλείπουσα λειτουργία, όγκος τυμπάνων είναι μικρή, ο ιατρικός σωλήνας υποβάλλει σε φυγοκέντρωση για να σπάσει τη δυσχέρεια

July 15, 2020

Η φυγοκεντρική δύναμη είναι μια ισχυρή φυγοκεντρική δύναμη που παράγεται από τη μεγάλη περιστροφή του στροφέα φυγοκεντρωτών για να επιταχύνει την εγκαθιστώντας ταχύτητα των μορίων στα υγρά και χωριστά υλικά με διαφορετική εγκαθιστώντας πυκνότητα συντελεστή και πλευστότητας στο δείγμα. Μεταξύ τους, ο σωληνοειδής φυγοκεντρωτής χρησιμοποιείται κυρίως για το χωρισμό των διάφορων αναστολών που είναι δύσκολο να χωριστούν, ιδιαίτερα κατάλληλο για τα στερεά και τα υγρά με τη μικρή συγκέντρωση, το μεγάλο ιξώδες, τα λεπτά στερεά μόρια και τη μικρή solid-liquid διαφορά βάρους.
Σωληνοειδής υποβάλτε σε φυγοκέντρωση έχει την καλή προσαρμοστικότητα, το υψηλό βαθμό της αυτοματοποίησης, την καλή σταθερότητα εργασίας, την εργασία, την καλή αντίσταση διάβρωσης και τα πλήρη χαρακτηριστικά συσκευών προστασίας ασφάλειας όπως η ισχυρή, όμορφη διαμόρφωση, τώρα έχει γίνει ένας από τον αναπόφευκτο εξοπλισμό στη βιομηχανία φαρμάκων, και χρησιμοποιείται επίσης ευρέως στην ιατρική κατηγορία, συμπεριλαμβανομένου του αίματος, της συζήτησης ιών, της έρευνας χωρισμού DNA, του φαρμακευτικού καθαρισμού, κ.λπ.
Δεδομένου ότι τα φάρμακα ανήκουν στα ειδικά προϊόντα και συσχετίζονται με τις ανθρώπινες υγείες και την ασφάλεια, ο σχετικός εξοπλισμός παραγωγής πρέπει να ανταποκριθεί στα πρότυπα και τις απαιτήσεις της κκπ. Στη βιομηχανία φαρμάκων, οι φαρμακευτικές επιχειρήσεις έχουν τις πολύ ακριβείς απαιτήσεις στην ποιότητα παραγωγής και την ασφάλεια παραγωγής, έτσι έχουν επίσης τις υψηλές απαιτήσεις στον εξοπλισμό διαδικασίας παραγωγής του API στην κατηγορία παραγωγής φαρμάκων όπως ο φυγοκεντρωτής.
Η βιομηχανία που επισημαίνει που εκτός από το φυγοκεντρωτή για να εμμείνει στα χαρακτηριστικά χωρισμού του, αλλά και να πρέπει να ανταποκριθεί στα σχετικές πρότυπα και τις απαιτήσεις της ιατρικής κατηγορίας. «Ο ιατρικός σωλήνας υποβάλλει σε φυγοκέντρωση πρέπει να εξετάσει τα στοιχεία, τη δομή, τον υλικό τρόπο εισαγωγής και παραγωγής, την ασφάλεια, την ένταση εργασίας, τον έλεγχο, τον καθαρισμό, τη αποστείρωση και άλλες πτυχές από την προοπτική της κάλυψης των απαιτήσεων της διαδικασίας παραγωγής φαρμάκων.
Τα τελευταία χρόνια, με τη συνεχή ανάπτυξη της βιομηχανίας φαρμάκων και την όλο και περισσότερο ακριβή επίβλεψη της βιομηχανίας, ο φαρμακευτικός σωλήνας υποβάλλει τις κατασκευαστικές επιχειρήσεις σε φυγοκέντρωση αντιμετωπίζει επίσης τις περισσότερες προκλήσεις και ανάγκη να σπάσει συνεχώς μέσω της δυσχέρειας.
Παραδείγματος χάριν, από την άποψη της υλικής προσαρμοστικότητας, οι σωληνοειδείς φυγοκεντρωτές πρέπει για να είναι πιό προσαρμόσιμοι. Αναφέρεται ότι μερικές επιχειρήσεις φυγοκεντρωτών βελτιώνουν τον εξοπλισμό σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη, έτσι ώστε η υλική προσαρμοστικότητα του εξοπλισμού ενισχύεται, ο χρήστης πρέπει μόνο να επιλέξει το κατάλληλο μέσο φίλτρων, μπορεί να χωριστεί από τα λεπτά μόρια χιλιοστόμετρου, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί όπως η αφυδάτωση των άρθρων, μέσω του σωλήνα πλύσης μπορεί να είναι καθαρή τα άρθρα.
Από την άποψη της δομής, οι απαιτήσεις της δομής είναι συνοπτικότερες, εύκολος να εγκαταστήσουν, χαμηλότερο κόστος, εύκολο να λειτουργήσει, μπορούν να εμμείνουν στη μορφή σιταριού προϊόντων. Αυτό κάνει επίσης τις επιχειρήσεις φυγοκεντρωτών να πρέπει να εργαστεί προς την κατεύθυνση της δομικής βελτιστοποίησης.
Από την άποψη της σταθερότητας εξοπλισμού, μια από τις κύριες ατέλειες του εσωτερικού φαρμακευτικού εξοπλισμού είναι η χαμηλή σταθερότητα του εξοπλισμού. Εν προκειμένω, ο εξοπλισμός μερικών κατασκευαστών υιοθετεί την ελαστική δομή υποστήριξης για να μειώσει τη δόνηση που προκαλείται από το ανώμαλο φορτίο και να κάνει την εργασία εξοπλισμού ομαλά.
Στο λειτουργικό περιβάλλον, τα υλικά πρέπει να αποφύγουν τη μόλυνση, έτσι η σφράγιση του εξοπλισμού πρέπει να βελτιωθεί. Σύμφωνα με το εργοστάσιο, η ολόκληρη μεγάλη λειτουργώντας δομή συγκεντρώνεται σε ένα κλειστό κοχύλι, το οποίο μπορεί να σφραγιστεί για να αποφύγει μόλυνση των υλικών.
Από την άποψη του υλικού, τα biopharmaceuticals έχουν τις υψηλές απαιτήσεις στο υλικό του φυγοκεντρωτή, έτσι είναι απαραίτητο να εξεταστεί η αντίσταση διάβρωσης και η καθαρότητα του υλικού, το οποίο πρέπει να προσαρμοστεί στα πρότυπα της κκπ. Γίνεται κατανοητό ότι η γενική χρήση 304 του υλικού, χρήστες μπορεί σύμφωνα με τα πραγματικά υλικά χαρακτηριστικά, ακόμη και υλικό 316.
Επιπλέον, μερικοί χρήστες επισήμαναν που σε φυγοκέντρωση τα κύρια μειονεκτήματα του τρέχοντος σωλήνα υποβάλλουν είναι διαλείπουσα λειτουργία, μικρός όγκος του τυμπάνου, η ανάγκη για το συχνό κλείσιμο να αφαιρεθεί το ίζημα, έτσι οι κατασκευαστές πρέπει να ενισχύσουν την έρευνα για να ενισχύσουν την απόδοση χωρισμού του σωλήνα υποβάλλουν.
Γενικά, η βιομηχανία φαρμάκων, ειδικά η βιοϊατρική βιομηχανία, έχει μια ευρεία προοπτική, και η απαίτηση για τους σωληνοειδείς φυγοκεντρωτές θα συνεχίσει να επεκτείνεται και να βελτιώνεται. Κάτω από το τρίτο υπόβαθρο, μόνο η συνεχείς καινοτομία και η σημαντική ανακάλυψη του σωληνοειδούς φυγοκεντρωτή μπορούν να καλύψουν τις νέες απαιτήσεις των χρηστών.