Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

Νέα

Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Πώς να διατηρήσει τη μηχανή κενής συσκευασίας

Πώς να διατηρήσει τη μηχανή κενής συσκευασίας

January 20, 2021

Με τη γρήγορη οικονομική ανάπτυξη, η εσωτερική αγορά μηχανών κενής συσκευασίας γίνεται ευρύτερη και ευρύτερη, και αναπτύσσεται προς τη διαφοροποίηση. Αυτή τη στιγμή, οι μηχανές κενής συσκευασίας συνεχίζουν να εισάγουν τις νέες τεχνολογίες, να ενώσουν τη γραμμή παραγωγής, και ο βαθμός αυτοματοποίησης παίρνει υψηλότερος και υψηλότερος. Συμπάθεια των παλαιών πελατών! Η άφιξη της μηχανής κενής συσκευασίας έχει φέρει έναν μεγάλο αντίκτυπο στην ανάπτυξη της εσωτερικής οικονομίας. Η μηχανή κενής συσκευασίας χρησιμοποιεί έναν μεγάλο αριθμό διογκώσιμης συσκευασίας για να αντικαταστήσει την προηγούμενη κενή συσκευασία, συνδυάζοντας τις τρεις πτυχές της διογκώσιμης μηχανής συσκευασίας, τα υλικά συσκευασίας και τη διογκώσιμη σύνθεση σωμάτων. Και από την άποψη της τεχνολογίας ελέγχου, περισσότερης χρήσης της μικροηλεκτρονικής και της τεχνολογίας υπολογιστών.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να διατηρήσει τη μηχανή κενής συσκευασίας

Ο του οποίου εξοπλισμός είναι, πρέπει να διατηρηθεί και να διατηρηθεί κατά τη διάρκεια της χρήσης, ώστε να επεκταθεί η ζωή του. Η μηχανή κενής συσκευασίας δεν είναι καμία εξαίρεση. Σήμερα, η νέα Co. εισαγωγών και εξαγωγής Shengde, ΕΠΕ θα μοιραστεί κάποια κοινή λογική για τη συντήρηση μηχανών κενής συσκευασίας.

 

1. Για το πετρέλαιο κενών αντλιών, πρέπει να κρατηθεί σαφές και φωτεινός κάθε φορά που χρησιμοποιείται, και δεν πρέπει να υπάρξει κανένα θολούρα ή άφρισμα. Όταν το πετρέλαιο είναι στατικό και κατακρημνισμένο, δεν θα υπάρξει κανένα γαλακτώδες άσπρο θέμα. Εάν υπάρχει, σημαίνει ότι το ξένο θέμα έχει εισαχθεί και πρέπει να αντικατασταθεί. πετρέλαιο!

2. Ελέγξτε το επίπεδο πετρελαίου και το ελαιόχρωμα μία φορά την εβδομάδα. Εάν το επίπεδο πετρελαίου είναι κάτω από το μικρό σημάδι ^, παρακαλώ προσθέστε το πετρέλαιο. Εάν το επίπεδο πετρελαίου υπερβαίνει το μεγάλο σημάδι ^, στραγγίξτε μερικών από το πετρέλαιο, ή το πετρέλαιο κενών αντλιών είναι αραιωμένο λόγω του υπερβολικού συμπυκνώματος, αυτό απαιτεί όλο το πετρέλαιο κενών αντλιών για να αντικατασταθεί, παρακαλώ να αντικαταστήσει τη βαλβίδα έρματος αερίου εάν είναι απαραίτητο!

3. Το φίλτρο εξάτμισης πρέπει να αντικατασταθεί μία φορά το χρόνο και μπορεί να καθαριστεί με το συμπιεσμένο αέρα ο ρύπος ή η σκόνη στην κενή αντλία πρέπει να καθαριστεί μιά φορά κάθε έξι μήνες, και η ρόδα ανεμιστήρων, τα δροσίζοντας πτερύγια, τα κάγκελα εξαερισμού και η κάλυψη μηχανών ανεμιστήρων καθαρίζονται. Η συμπίεση είναι συνιστώμενος καθαρισμός αέρα!
 

4. Το πετρέλαιο κενών αντλιών πρέπει επίσης να αντικατασταθεί εγκαίρως, και το φίλτρο εξάτμισης και το φίλτρο εισαγωγής πρέπει να ελεγχθούν μια φορά το μήνα!