Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

Νέα

Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Ζωή αντλιών μανικών μέχρι 7 έτη; Η προϋπόθεση πρόκειται να κάνει αυτές τις εργασίες καλά!

Ζωή αντλιών μανικών μέχρι 7 έτη; Η προϋπόθεση πρόκειται να κάνει αυτές τις εργασίες καλά!

June 10, 2020

Το κύριο πλεονέκτημα της αντλίας μανικών είναι η δυνατότητά του να μεταφέρει τα ιδιαίτερα διαβρωτικά μέσα. Η αντλία μανικών από την αρχική εφαρμογή στο βιομηχανικό τομέα, τώρα βαθμιαία ισχύων για τη μεταλλεία, τα τρόφιμα, τη χημική ουσία, το φαρμακευτικό είδος, την κατεργασία ύδατος και άλλους τομείς, μπορεί να ειπωθεί για να έχει την παρουσία της παντού. Και στη διαβρωτική, ιξώδη, λειαντική μέση επεξεργασία, η αντλία μανικών αντικαθιστά την παραδοσιακή αντλία.
Για τις φαρμακευτικές επιχειρήσεις, η ζωή υπηρεσιών της αντλίας μανικών είναι πολύ σημαντική, επειδή η ζωή είναι πάρα πολύ σύντομη, θα φέρει αναπόφευκτα την πίεση στο κόστος της επιχείρησης, και το συχνό περιστατικό του χρόνου διακοπής είναι επίσης εύκολο να έχει επιπτώσεις στην κανονική λειτουργία της επιχείρησης. Έτσι, εκτός από την αγορά της υψηλής ποιότητας αντλίας μανικών, πώς θα έπρεπε ο χρήστης να επεκτείνει τη ζωή υπηρεσιών του; Η βιομηχανία εν λόγω, επειδή δεν υπάρχει καμία επαφή με το μέσο κινούμενων μερών, γενικά υψηλό - ζωή αντλιών ποιοτικών μανικών μέχρι περισσότερο από 7 έτη, αλλά η προϋπόθεση είναι η σωστή επιστημονική χρήση και η κανονική συντήρηση. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει κυρίως τις ακόλουθες προτάσεις.

Μερικές εκτιμήσεις κατά τη χρησιμοποίηση
Κατ' αρχάς, ο χρήστης στη χρήση της αντλίας μανικών, η ανάγκη να αποτραπεί το πιάτο πίεσης είναι πάρα πολύ σφιχτός, ώστε να μη «εμπλεχτεί» το κεφάλι αντλιών. Συγχρόνως, η επικεφαλής μάνικα αντλιών πρέπει να ντυθεί με το λιπαντικό, προκειμένου να επεκταθεί η ζωή υπηρεσιών της.
Δεύτερον, όταν τρέχει γρήγορα το κεφάλι αντλιών, μην πιέστε «προς τα εμπρός/προς τα πίσω» μεταστρέφει, εάν πρέπει να πιέσετε το διακόπτη, εσείς πρέπει να ακολουθήσει τα βήματα. Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι να επιβραδυνθεί πρώτα, κατόπιν να πιεστεί ο διακόπτης, και πιέζει έπειτα στην αρχική ταχύτητα, δηλ., το βολτόμετρο διαβάζοντας στην αρχική αξία.
Τρίτον, η αντλία μανικών σε λειτουργία, ο χρήστης πρέπει πάντα να δώσει προσοχή στην ακεραιότητα των μερών πυρήνων της μάνικας. Αναφέρεται ότι γενικά στην περίπτωση της μέσης λειτουργίας ταχύτητας, η ακεραιότητα μανικών είναι καλύτερη. Εάν η μάνικα βρίσκεται, ο χρήστης πρέπει να αντικαταστήσει τη μάνικα εγκαίρως. Αξίζει ότι όταν αρχίζει η αντλία μανικών, η μάνικα μπορεί να επεκταθεί, το οποίο μπορεί να ισιώσει.
Τέταρτο, η προσοχή πρέπει να δοθεί για να καθαρίσει την επικεφαλής μεταγενέστερη χρήση αντλιών. Ο καθαρισμός είναι πολύ σημαντικός, εάν αφαιρέσει ο χρήστης δεν χρησιμοποιεί τον εξοπλισμό για πολύ καιρό, τη μάνικα για να επεκτείνει τη ζωή υπηρεσιών του. Επιπλέον, η ζωή μανικών είναι περιορισμένη, στη χρήση μιας χρονικής περιόδου μετά από την ανάγκη για την έγκαιρη αντικατάσταση, ή μπορεί να προκαλέσει τη διαρροή, να βλάψει τον εξοπλισμό.
Ο πέμπτος, κατά την επιλογή και το αντικατάσταση των μανικών, χρήστες πρέπει να επιλέξει τις μάνικες των διαφορετικών μεγεθών σύμφωνα με τα διαφορετικά μέσα και το ποσοστό ροής για να ικανοποιήσει την πραγματική απαίτηση.

Οι εργασίες συντήρησης είναι αναπόφευκτες
Κατ' αρχάς, η αντλία μανικών είναι μια θετική αντλία μανικών μετατοπίσεων, το μέγεθος ροής αντλιών του καθορίζεται από την ταχύτητα παραγωγής συσκευών κίνησης. Το τεχνικό προσωπικό που επισημαίνει ότι λόγω της δομής και του υλικού της αντλίας, η ταχύτητα δεν είναι εύκολο να ήταν πάρα πολύ υψηλή, αυτό συστήνεται ότι η υψηλή ταχύτητα δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 50 περιστροφές/λεπτό.
Δεύτερον, όταν πρέπει να είναι η διαδικασία για τη συνεχή λειτουργία, η πραγματική ροή βασικά σύμφωνη με την εκτιμημένη ροή της αντλίας, εάν η ανάγκη για τη σταθερή λειτουργία, και οι απαιτήσεις ροής αλλάζουν, η επιλογή της διευθετήσιμης αντλίας, και η ροή δεν πρέπει να υπερβούν την εκτιμημένη ροή της αντλίας.
Τρίτον, όταν η διαδικασία δεν είναι η ίδια λειτουργία εκκαθάρισης και καμία ποσοτική απαίτηση, η εκτιμημένη ροή της αντλίας μπορεί να είναι μεγαλύτερη από την πραγματική ροή. Εάν υπάρχουν ποσοτικές απαιτήσεις, η εκτιμημένη ροή της αντλίας πρέπει να συμφωνήσει βασικά με την πραγματική ροή. Εάν η πραγματική ροή της αντλίας είναι μεγαλύτερη από η απαραίτητη ροή μπορεί να ρυθμιστεί με το σωλήνα παράκαμψης.
Τέταρτο, ο κύλινδρος δευτερευόντων οδηγών πρέπει να είναι τακτικά πυροβόλο όπλο πετρελαίου από το πετρέλαιο ακροφυσίων εγχύσεων, έτσι ώστε ο κύλινδρος δευτερευόντων οδηγών σε μια καλή κατάσταση της λίπανσης.
Πέμπτον, συνιστάται η συμπεριφορά στροφέων να εγχέεται με το λίπος κάθε έξι μήνες.
Έκτος, μετά από τα νέα τρεξίματα μειωτών για μια χρονική περίοδο, το πετρέλαιο στη δεξαμενή πετρελαίου θα αφαιρεθεί, επαν-λάδι.
Γενικά, το πλεονέκτημα της αντλίας μανικών είναι σημαντικό, στη χρήση της αξίας του, αλλά και πρέπει να δώσει προσοχή στη ζωή του εξοπλισμού, προκειμένου να κρατηθεί καλύτερα ο οργανωμένος παραγωγή σταύλος.