Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

Νέα

Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Καθημερινές συντήρηση και δεξιότητες συντήρησης της φόρμας του Τύπου ταμπλετών

Καθημερινές συντήρηση και δεξιότητες συντήρησης της φόρμας του Τύπου ταμπλετών

December 27, 2019

Η πιέζοντας μηχανή ταμπλετών ανήκει σε ένα είδος εξοπλισμού επεξεργασίας προϊόντων υγείας, το οποίο είναι κατάλληλο για τη διαμόρφωση ταμπλετών του προϊόντος υγείας. Η βιομηχανία είπε ότι στη διαδικασία παραγωγής των προϊόντων υγειονομικής περίθαλψης ταμπλετών, η φόρμα μηχανών ταμπλετών διαδραματίζει έναν ζωτικής σημασίας ρόλο στην ποιότητα των προϊόντων.
Παραδείγματος χάριν, η τρύπα punching του κύβου γίνεται μεγαλύτερη, με συνέπεια την ανώμαλη συσκευασία punching της τρύπας, με συνέπεια τη διαφορά σε βάρος του κομματιού ή της παραγωγής προϊόντων της παντόφλας Το διαφορετικό μήκος του αντίκτυπου έχει επιπτώσεις άμεσα στο βάρος και τη σκληρότητα του προϊόντος, με συνέπεια τον τεμαχισμό, ή το βαθμό εύθραυστου. Το κεφάλι διατρήσεων έχει την άκρη για να χτυπήσει την άκρη για να κυλήσει ή το κεφάλι διατρήσεων δεν είναι επίπεδο, οι μονόπλευρες αιτίες επιρροής η αγκίδα, οι διατρήσεις ραβδιών και ούτω καθεξής. Επομένως, η φόρμα πριν από τη χρήση της ανάγκης να δοθεί προσοχή στην επιθεώρηση και την απαραίτητη συντήρηση ή την αντικατάσταση, για να εξασφαλίσει τη σταθερότητα της ποιότητας των προϊόντων και της συνεχούς παραγωγής ταμπλετών, να μειώσει το κόστος των επιχειρήσεων.
Επιπλέον, η φόρμα μηχανών ταμπλετών στην εγκατάσταση, χρήση, είναι απαραίτητο να ελέγξει, συντήρηση, ώστε να εξασφαλιστεί ότι η επόμενη επιχειρηματική χρήση του εξοπλισμού σε καλή κατάσταση. Επομένως, στην καθημερινή διαχείριση, ο χειριστής πρέπει να δώσει προσοχή στην καθημερινή συντήρηση του Τύπου κύβων, τη συντήρηση και την αποθήκευση, για να εξασφαλίσει την ποιότητα του προϊόντος. Εν προκειμένω, οι κατασκευαστές εξοπλισμού ταμπλετών μηχανών μοιράζονται την καθημερινές συντήρηση φορμών μηχανών ταμπλετών και τις δεξιότητες συντήρησης, που διαιρούνται κυρίως σε πέντε σημεία, μόνο για την αναφορά βιομηχανίας.
Καταρχάς, εάν η επιχείρηση παραγωγής προϊόντων υγείας αγόρασε πρόσφατα τη φόρμα πιέζοντας μηχανών ταμπλετών, είναι απαραίτητο να αφεθεί η πιέζοντας μηχανή ταμπλετών να φορμαρίσει γίνεται αποδεκτό από το μηχανικό εργαστηρίων και γίνεται αποδεκτό. Μετά από να περάσει την επιθεώρηση, ο πιέζοντας αρχηγός ομάδας ταμπλετών θα επιβεβαιώσει πάλι. Μόνο όταν τα τρεξίματα εξοπλισμού μπορούν σταθερά αυτό να τεθούν στην παραγωγή και τη χρήση.
Αφετέρου, πρέπει να σημειωθεί στην αποθήκευση του εξοπλισμού ότι ο μηχανικός εργαστηρίων πρέπει να αφαιρέσει την εξωτερική συσκευασία μετά από να λάβει τον και να τον καθαρίσει και να απολυμάνει με την αιθανόλη 95% μετά από να αφαιρέσει το αντιοξειδωτικό πετρέλαιο. Μόνο τότε μπορεί ο εξοπλισμός να αποθηκευτεί στο δωμάτιο φορμών για μελλοντική χρήση. Ο εξοπλισμός πρέπει να τοποθετηθεί στην περιοχή σύμφωνα με τον τύπο μηχανών και τον τύπο ταμπλετών, με τις προφανείς ετικέτες.
Τρίτον, πρίν χρησιμοποιεί την ταμπλέτα η φόρμα Τύπου, πρέπει να ελέγξει τη χρήση των προδιαγραφών φορμών Τύπου ταμπλετών προϊόντων υγείας και τα πρότυπα είναι σύμφωνα με τις απαραίτητα προδιαγραφές και τα πρότυπα.
Προτού να εγκατασταθεί η φόρμα, το καθαρό ύφασμα πρέπει να εφαρμοστεί για να την σκουπίσει, και η αιθανόλη 75% πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να την σκουπίσει. Αφότου εξατμίζεται η αιθανόλη, μπορεί να εγκατασταθεί και να χρησιμοποιηθεί πάλι. Η βιομηχανία υπενθυμίζει, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της εγκατάστασης πρέπει να δώσει προσοχή στον έλεγχο εάν η διάτρηση και ο κύβος είναι συνεπείς, δίνουν την προσοχή που χειρίζεται και που βάζει ελαφριά, συγχρόνως, δίνουν προσοχή στον παλαιό και νέο κύβο δεν αναμιγνύουν, να πρέπει να αναμίξει πρέπει να αξιολογήσει ή να εξετάσει τον έλεγχο και τον αντίκτυπο στη διαφορά βάρους του κομματιού.
Τέταρτον, η φόρμα της πιέζοντας μηχανής ταμπλετών προϊόντων υγείας πρέπει να επιστραφεί στη μεταγενέστερη χρήση διοικητικών δωματίων φορμών και να καθαριστεί εγκαίρως. 95% η αιθανόλη πρέπει να χρησιμοποιηθεί στη διαδικασία καθαρισμού. Προσοχή πρέπει να δοθεί στον έλεγχο εάν η φόρμα είναι χαλασμένη.
Πέμπτον, εάν η καθαρισμένη φόρμα δεν χρησιμοποιείται για πολύ καιρό, πρέπει να ντυθεί με ένα στρώμα του αντιοξειδωτικού πετρελαίου. Κατά αποθήκευση, την πρέπει να τοποθετηθεί σύμφωνα με το πρότυπο και τον τύπο πιάτων, και πρέπει να χαρακτηριστεί σαφώς.
Οι συστάσεις βιομηχανίας, διαδικασία αποθήκευσης πρέπει να εξασφαλίσουν τη θερμοκρασία δωματίου και η υγρασία, προκειμένου να αποφευχθεί η σκουριά φορμών Τύπου προϊόντων υγείας, όπως η υγρασία δωματίων είναι πάρα πολύ υψηλή μπορεί να είναι ανοιγμένος αποξηραντής που κρατά ξηρός, να κρατήσει το καθαρό ξηρό δωμάτιο φορμών, να φορμαρίσει το δωμάτιο δεν θα αποθηκεύσει εκτός από τη φόρμα οποιωνδήποτε στοιχείων.