Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

Νέα

Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Πριν από χρησιμοποιώ έναν πλήρως αυτόματο Τύπο μεγάλων ταμπλετών, αυτές οι προδιαγραφές πρέπει να διευκρινιστούν

Πριν από χρησιμοποιώ έναν πλήρως αυτόματο Τύπο μεγάλων ταμπλετών, αυτές οι προδιαγραφές πρέπει να διευκρινιστούν

June 22, 2022

Με τη συνεχή ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, όλοι οι τομείς της ζωής επηρεάζονται από την επιστήμη και την τεχνολογία. Δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς την επιστήμη και τεχνολογία κατά την παραγωγή των φαρμάκων.

 

Παραδείγματος χάριν, η συσκευασία των φαρμάκων και διαδικασία παραγωγής των φαρμάκων θα χρησιμοποιήσουν τους αυτόματους Τύπους μεγάλων ταμπλετών. αυτό το τεχνολογικό προϊόν. Αυτή η μηχανή ισχύει σε ένα ευρύ φάσμα των τομέων, και διαιρείται επίσης σε διαφορετικές μορφές και διαφορετικές τιμές στην αγορά. Σήμερα θα ρίξουμε μια ματιά.

Ο πλήρως αυτόματος Τύπος μεγάλων ταμπλετών, αυτό μπορεί όχι μόνο να κάνει γύρω από τα φάρμακα, ή τις μορφές, αλλά και να τους κάνει στις πιό ιδιαίτερες μορφές, και μπορεί επίσης να διαδραματίσει ρόλος της παραγωγής των κινούμενων σχεδίων. Πωλείται στα πολλαπλάσια geographies, είτε στη Μέση Ανατολή είτε στην Αφρική και η Ασία, αυτό το προϊόν είναι διαθέσιμη. Επειδή το ύφος και η αποδοτικότητα προϊόντων του δεν είναι τα ίδια, η συγκεκριμένη τιμή είναι επίσης διαφορετική.
 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πριν από χρησιμοποιώ έναν πλήρως αυτόματο Τύπο μεγάλων ταμπλετών, αυτές οι προδιαγραφές πρέπει να διευκρινιστούν


Προδιαγραφές και χαρακτηριστικό του αυτόματου Τύπου μεγάλων ταμπλετών


1. Ο εξοπλισμός είναι πλήρως αυτοματοποιημένος, ο οποίος μπορεί σας σώζει περισσότερες από 10 φορές το κόστος εργασίας. Υπό την κανονικές παραγωγή και τη λειτουργία, ένα άτομο μπορεί να ενεργοποιήσει τον πολλαπλάσιο εξοπλισμό.
 

2. Ο εξοπλισμός έχει την υψηλή ακρίβεια προσδιορισμού θέσης, και το εισαγόμενο αυτόματο σύστημα διορθώσεων απόκλισης μπορεί να επιταχύνει τη ρύθμιση της ταχύτητας παραγωγής εξασφαλίζοντας ότι ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές παραγωγής.
 

3. Χρησιμοποιώντας το εισαγόμενο σύστημα, η εξέχουσα θέση είναι συνεπής, μην αποχρωματισμένη, μην στρεβλωμένη, διεσπαρμένη, μην στριμμένη, κ.λπ. Το πλάτος μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές προϊόντων.
 

4. Ο τεμαχίζοντας κύλινδρος αποτελείται από το εισαγόμενο υλικό χάλυβα κραμάτων και έχει υποβληθεί σε μια ειδική διαδικασία θερμικής επεξεργασίας, η οποία έχει τα χαρακτηριστικά της αντοχής και της μακριάς ζωής υπηρεσιών.
 

5. Μπορείτε να κάνετε τα διαφορετικά ναυπηγεία και τα σχέδια με την αντικατάσταση των λειαντικών εργαλείων. Τα υλικά που μπορούν να γίνουν περιλαμβάνουν το δέρμα, το πλέγμα, τη χημική ίνα, το μη υφανθε'ν ύφασμα, το βελούδο αρνιών, κ.λπ.
 

6. Απλή λειτουργία και υψηλή αποδοτικότητα σε μια μηχανή.