Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-571-88617715 shu@sedpharma.com

υγρά πλήρωσης μηχάνημα

Αυτή η πλαστική σφραγίζοντας μηχανή φιαλλιδίων είναι εξειδικευμένη για το πλαστικό μπουκάλι φιαλλιδίων διαμορφώνοντας για το προφορικό υγρό, το σιρόπι, το ουσιαστικό έλαιο, κ.λπ. στη φαρμακευτική, καλλυντική, περιοχή τροφίμων και συμπληρωμάτων.

Λάβετε προσφορά
ποιότητας υγρά πλήρωσης μηχάνημα Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - υγρά πλήρωσης μηχάνημα

υγρά πλήρωσης μηχάνημα

Αυτόματη μηχανή πλήρωσης και κάλυψης για την εφαρμογή του ελαφριού υγρού που γεμίζει και που καλύπτει για τα μπουκάλια πλαστικού ή γυαλιού. Η μηχανή συντίθεται από έναν μεταφορέα, ογκομετρική εμβολοφόρος αντλία SS316L, τοπ-κατώτατα ακροφύσια πλήρωσης, υγρή δεξαμενή απομονωτών, ρόδα δεικτών μπουκαλιών, που καλύπτει το σύστημα. Το φόρτωμα και εκφόρτωμα μπουκαλιών μέσω της περιστροφικής πλάκας φορτώματος και εκφορτώματος (εναλλακτικό Ø620mm ή Ø900mm), ή άμεσα από μια γραμμή παραγωγής.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα:
1. Εύκολος να εγκαταστήσει, απλός να λειτουργήσει και να απαιτήσει την ελάχιστη συντήρηση για τη μέγιστη απόδοση και τη μακροχρόνια διάρκεια ζωής μηχανών.
2. Ολοκληρωμένος ψηφιακός έλεγχος με τους ελέγχους οθόνης PLC και αφής για την εύκολη λειτουργία. Όλες οι ενέργειες ελέγχονται από το σερβο σύστημα της Panasonic υψηλής τεχνολογίας.
3. Προστατευμένος με την ασπίδα ασφάλειας συναντήστε τον ακριβή περιορισμό ασφάλειας.
4. Εύρωστος ελεγχόμενος από το σύστημα κοντά υψηλός μεταφορέων - ποιοτική μηχανή. Διευθετήσιμες ράγες οδηγών μεταφορέων που προσαρμόζουν με τα διαφορετικά προϊόντα.
5. Σχέδιο αντι-σταλάγματος για να επιτρέψει την καθαρή επιφάνεια μεταφορέων και το τέλειο ολοκληρωμένο προϊόν
6. Κανένα μπουκάλι-αριθ. δεν γεμίζει το σύστημα.
7. Φραγμένη μπουκάλι ανίχνευση.
8. Τοποθετημένος από τη ρόδα αστεριών. Αυτόματος θα σταματήσει όταν δεν είναι καμία μπουκάλι ή θέση ακριβώς.
9. Πλήρως διευθετήσιμος για το διαφορετικό μπουκάλι με τη διαφορετικά ρόδα αστεριών και το κεφάλι κάλυψης.
10. Διευθετήσιμες ηλεκτρονικές τιμές ροπής για να αποβάλει τη ζημία στα καλύμματα και να μειώσει την ένδυση ενθέτων.
11. Μεταβαλλόμενα το σύνολο όγκου, όλα τα έμβολα μπορούν να ελεγχθούν από το σερβο σύστημα. Η ευγενής αφή στην οθόνη αφής μπορεί εύκολα να αλλάξει το σύνολο όγκου. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ρυθμιστεί το έμβολο ένα προς ένα και μηχανικά.
12. Η διευθετήσιμη ταχύτητα ενώ πετά τη διαδικασία, παραδείγματος χάριν γεμίζοντας αργά στην αρχή, κατόπιν επιταχύνετε στη γρήγορη ταχύτητα και επιβραδύνει στο τέλος άλλη μια φορά που είναι η καλύτερη ασφάλεια για το foamy προϊόν και αποφύγετε την υγρή βύθιση έξω από το μπουκάλι.

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.