Φαρμακευτική Co. μηχανημάτων SED, ΕΠΕ

 

Ξέρουμε ότι έχετε μια επιλογή. Σας ευχαριστώ για την επιλογή μας.

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα

Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd.

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Μηχανή πλήρωσης καψών για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Μηχανή πλήρωσης καψών για τις πωλήσεις
 Θα επιθυμούσα να σας ευχαριστήσω για όλες τις προσπάθειές σας να επιλεχτεί ο σωστός ψεκαστήρας για το στεγνωτήρα ψεκασμού μας, ξήρανση υψηλής ταχύτητας. Η επιφάνεια του υγρού πρώτης ύλης αυξήθηκε πολύ μετά από τη διάσπαση σε άτομα μέσω nebulizer, 95%-98% της υγρασίας θα εξατμιστεί στην υψηλής θερμοκρασίας ροή αέρος αμέσως, χρειάζεται μόνο το χρόνο δευτερολέπτων.

—— Fatih BÜYÜKEGEN

Πραγματικά δεν ξέρω πώς να σας ευχαριστήσω, είστε ο άγγελός μου, σας ευχαριστείτε πάρα πολύ. Το έξοχο πρόστιμο που κονιοποιεί αυτού είναι γρηγορότερο από άλλη ίδια μηχανή δύναμης και είναι εύκολο να λειτουργηθεί και επισκευασμένο.

——  Hamid Doroudian 

Είμαι Online Chat Now

Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd.

1 2 3 4
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd.
Το εργοστάσιό μας Γραφείο μας Γραφείο μας Γραφείο μας

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : SED Pharma
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 1,000,000-10,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2012
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Η φαρμακευτική Co. μηχανημάτων SED, ΕΠΕ (απότομα για «SED Pharma») ιδρύθηκε το 2012. Είναι περιεκτικός φαρμακευτικός προμηθευτής εξοπλισμού για να παρέχει τα φαρμακευτικά μηχανήματα, τα μηχανήματα σωλήνων συλλογής αίματος, τον εξοπλισμό κατεργασίας ύδατος, τις καθαρές εγκαταστάσεις δωματίων, την εφαρμοσμένη μηχανική pharma για το pharma και τη βιομηχανία βιοτεχνολογιών στον κόσμο. Από την ίδρυσή της, έχουμε παράσχει τον εξοπλισμό περισσότερο από 600 και τα συστήματα για 180 φαρμακοβιομηχανίες σε πάνω από 20 χώρες και περιοχές στον κόσμο που έχουν εφαρμοστεί ευρέως στους τομείς του υγρού και του lyo injectables, του χημικού API, της βιομηχανικής και της συσκευασίας pharma, κ.λπ.

 

Εστιάζουμε στη μελέτη της επιστήμης κατασκευής φαρμάκων και επεξεργαζόμαστε την επιστήμη κατασκευής εξοπλισμού, ολοκλήρωση γνώσης διαδικασίας φαρμάκων πρακτικών με τη γνώση εξοπλισμού pharma. Έχουμε εγκριθεί με όλες τις διεθνείς ρυθμιστικές πιστοποιήσεις όπως ISO9001, το CE, το BV, κ.λπ. Για να δεσμεύσουμε στην αποστολή μας «που παρέχει τις λύσεις στη βιομηχανία φαρμάκων», συνεργαζόμαστε στενά με τα γνωστές όργανα επιστημονικής έρευνας και τη βιομηχανία φαρμακευτικών ειδών που σχεδιάζουν τα ιδρύματα για να παρέχουμε το λογικότερο σχεδιασμό προγράμματος, τον καλύτερο ποιοτικό εξοπλισμό και την προσαρμοσμένη υπηρεσία στα διαφορετικά φαρμακευτικά/ιατρικά εργοστάσια από τις διαφορετικές αγορές.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Yang

Τηλ.:: 86-571-88617715

Φαξ: 86-571-88615836

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)