Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-571-88617715 shu@sedpharma.com

Γαλακτωματοποιώντας μηχανή αναμικτών

Λάβετε προσφορά
ποιότητας Γαλακτωματοποιώντας μηχανή αναμικτών Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - Γαλακτωματοποιώντας μηχανή αναμικτών

Γαλακτωματοποιώντας μηχανή αναμικτών

Εισαγωγή της κενής γαλακτωματοποιώντας μηχανής

Ο γαλακτωματοποιώντας αναμίκτης αποτελείται από homogenizer & το μέσο αναδευτήρα υπολειμμάτων αναδευτήρων & μεταλλουργικών ξυστρών λεπίδων για να διαμορφώσει τον καλύτερο τρόπο μίξης προκειμένου να παραχθεί το τέλειο μικτό υλικό. Με την εξαγωγή του αέρα από το υλικό, η κενή αντλία μπορεί να εξασφαλίσει ότι το υλικό είναι στιλπνό, έξοχο και όλκιμο.

 

Εφαρμογές της κενής γαλακτωματοποιώντας μηχανής

Η κενή γαλακτωματοποιώντας μηχανή εφαρμόζεται κυρίως σε τέτοιες βιομηχανίες όπως τα καθημερινά χημικά προϊόντα προσοχής, τη biopharmaceutical βιομηχανία, τη βιομηχανία τροφίμων, το χρώμα και το μελάνι, υλικά νανομέτρων, πετροχημική βιομηχανία, εκτύπωση και οι βάφοντας βοηθοί, πολτός & χαρτί, το φυτοφάρμακο, πιό fertilier, πλαστικός & λαστιχένιος, το electrics και η ηλεκτρονική, τελειοποιούν τη χημική βιομηχανία, κ.λπ.
Εφαρμογές του κενού που γαλακτωματοποιεί Machine.jpg
 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα της κενής γαλακτωματοποιώντας μηχανής

  • Η κενή γαλακτωματοποιώντας μηχανή αναμικτών που παράγεται από την επιχείρησή μας περιλαμβάνει πολλές ποικιλίες. Τα ομογενοποιώντας συστήματα περιλαμβάνουν την ανώτερη ομογενοποίηση, τη χαμηλότερη ομογενοποίηση, την εσωτερική και εξωτερική ομογενοποίηση κυκλοφορίας. Τα συστήματα μίξης περιλαμβάνουν τον ενιαίος-τρόπο που αναμιγνύει, μίξη διπλός-τρόπων και ελικοειδής μίξη κορδελλών. Τα ανυψωτικά συστήματα περιλαμβάνουν ενιαίο - ανύψωση κυλίνδρων και ανύψωση διπλός-κυλίνδρων. Διάφορος υψηλός - τα ποιοτικά προϊόντα μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

  • Η τριπλή μίξη υιοθετεί τον εισαγόμενο μετατροπέα συχνότητας για το adjusment ταχύτητας, το οποίο μπορεί να ικανοποιήσει τις διαφορετικές τεχνολογικές απαιτήσεις.

  • Η ομογενοποιώντας δομή που γίνεται μέσω της γερμανικής τεχνολογίας υιοθετεί η μηχανική επίδραση σφραγίδων διπλός-τελών. Η μέγιστη ταχύτητα περιστροφής γαλακτωματοποίησης μπορεί να φθάσει σε 4,200rpm και η υψηλότερη λεπτομέρεια κουράς μπορεί να φθάσει σε 0.25μm.

  • Κενό defoaming μπορεί να κάνει τα υλικά να καλύψουν την απαίτηση αποστηρωμένο. Η κενή υλική απορρόφηση υιοθετείται, και ειδικά για τα υλικά σκονών, η κενή απορρόφηση μπορεί να αποφύγει τη σκόνη.

  • Το γαλακτωματοποιώντας καπάκι δοχείων μπορεί να υιοθετήσει το ανυψωτικό σύστημα, εύκολος να καθαρίσει και η επίδραση καθαρισμού είναι πιό abvious, το γαλακτωματοποιώντας δοχείο μπορεί να υιοθετήσει την απαλλαγή κλίσης.

  • Το σώμα δοχείων ενώνεται στενά από το εισαγόμενο πιάτο ανοξείδωτου τρεις-στρώματος. Το σώμα και οι σωλήνες δεξαμενών υιοθετούν τη στίλβωση καθρεφτών, οι οποίοι συναντούν πλήρως τα διεθνή πρότυπα.

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.