Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-571-88617715 shu@sedpharma.com

Μηχανή αναμικτών σκονών

Β η ξηρά μηχανή αναμικτών σκονών τύπων είναι απλή και είναι εύκολο να λειτουργήσει με την επιφάνεια που είναι εύκολο να καθαριστεί σε ένα ιδιαίτερα τελειωμένο ανοξείδωτο.

Λάβετε προσφορά
ποιότητας Μηχανή αναμικτών σκονών Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - Μηχανή αναμικτών σκονών

Μηχανή αναμικτών σκονών

Β η ξηρά μηχανή αναμικτών σκονών τύπων είναι απλή και είναι εύκολο να λειτουργήσει με την επιφάνεια που είναι εύκολο να καθαριστεί σε ένα ιδιαίτερα τελειωμένο ανοξείδωτο.

 

Με την οδήγηση του κύριου άξονα, το σώμα φόρτωσης θα παραλληλίσει την κίνηση, θα περιστραφεί και θα κυλήσει ξανά και ξανά για να κάνει τα υλικά για να κάνει τη συνδυασμένη τρεις-κατεύθυνση κίνηση (ακτινωτής και αξονικής κατεύθυνση κύκλων,) κατά μήκος του τοίχου. Έτσι ώστε για να πραγματοποιήσουν την αμοιβαίες ροή, τη διάχυση, τη συσσώρευση και τη νόθευση πολλών ειδών υλικών. Τελικά επιτύχετε το σκοπό της ομοιόμορφης μίξης.

 

Χαρακτηριστικό γνώρισμα της μηχανής μίξης μπλέντερ Β

  1. Η ισχυρή κατασκευή με υψηλό - η ποιότητα 304 ανοξείδωτο, πλήρες σώμα υιοθετεί υψηλό - ποιότητα 304 ανοξείδωτο, οι εσωτερικοί και εξωτερικοί τοίχοι του κυλίνδρου μίξης είναι ακρίβεια που γυαλίζεται, η επιφάνεια δεν είναι ομαλή, επίπεδη και καμία κρυμμένη γωνία για τον εύκολο καθαρισμό.

  2. Αθόρυβος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εργασίας

  3. Ακριβώς ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου

  4. Υιοθετήστε τη βαλβίδα πεταλούδων ανοξείδωτου στα υλικά απαλλαγής, καμία διαρροή.

  5. Εξοπλισμένο με έναν φραγμό ενισχυτών για να αυξήσει το effiency, το μπλέντερ Β μπορεί να εξοπλιστεί με έναν φραγμό ενισχυτών σύμφωνα με την απαίτηση πελατών, ποιες βοήθειες στη μίξη και το χωρισμό των υλικών αποδοτικότερων.

 

Εφαρμογές της μηχανής μίξης μπλέντερ Β

Β η ξηρά βιομηχανική μηχανή αναμικτών τύπων είναι κατάλληλη για τη χρήση στα φαρμακευτικά είδη, τη χημική ουσία και τις βιομηχανίες τροφίμων για τη μίξη της σκόνης ή των κοκκωδών υλικών.Εφαρμογή της σκόνης που αναμιγνύει machine.jpg

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.