Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-571-88617715 shu@sedpharma.com

Granulator σκονών μηχανή

Η υγρή κοκκοποιώντας μηχανή χρησιμοποιείται ευρέως στο φαρμακευτικό είδος, τη χημική ουσία και τα τρόφιμα βιομηχανικά για τη σκόνη που αναμιγνύει και που κοκκοποιεί.

Λάβετε προσφορά
ποιότητας Granulator σκονών μηχανή Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - Granulator σκονών μηχανή

Granulator σκονών μηχανή

Ολόκληρη η διαδικασία αποτελείται από δύο προγράμματα συμπεριλαμβανομένης της μίξης και να κοκκοποιήσει. Κονιοποιήστε το υλικό μπορεί να χρεωθεί στο υλικό τηγάνι από την κωνική χοάνη και να συνεχίσει να περιστρέφεται στο εμπορευματοκιβώτιο στο πλαίσιο της πράξης της μίξης της λεπίδας μόλις κλείσουν τη χοάνη. Εν τω μεταξύ, όλο το υλικό μεγαλώνει τη μορφή της υγρής γέφυρας κάτω από τα συνεχή αποτελέσματα κωνικού όλα.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα υγρό Granulator

 1. Με τη συνεπή προγραμματισμένη τεχνολογία (ανθρώπου-μηχανής διεπαφή εάν επιλογή που επιλέγεται), υψηλό granulator αναμικτών κουράς μπορεί να πάρει σίγουρο για τη σταθερότητα στην ποιότητα, καθώς επίσης και την εύκολη χειρωνακτική λειτουργία για την ευκολία της τεχνολογικής προόδου παραμέτρου και ροής.

   

 2. Υιοθετημένη ρύθμιση ταχύτητας συχνότητας για να ελέγξει τη λεπίδα και τον κόπτη ανακατώματος, εύκολους να ελέγξουν το μέγεθος του μορίου.

   

 3. Με τον περιστρεφόμενο άξονα που γεμίζουν ερμητικώς με τον αέρα, μπορεί να αποτρέψει όλες τις σκόνες από συμπαγή.

   

 4. Με μια δομή της κωνικής δεξαμενής χοανών, όλο το υλικό μπορεί να είναι στην ομοιόμορφη περιστροφή. Τη δεξαμενή τοποθετούνται με ένα διά στρώμα στο κατώτατο σημείο, στο οποίο το σύστημα κυκλοφορίας υδρόψυξης που χαρακτηρίζει την υψηλότερη θερμοστατική απόδοση από το σύστημα αερόψυξης εφοδιάζεται, το οποίο οδηγεί να βελτιωθεί η ποιότητα των μορίων.

   

 5. Με την αυτόματη ανύψωση της παν κάλυψης, η έξοδος δεξαμενών που ταιριάζει με την ξήρανση της συσκευής, μόνος-εξοπλισμένη βραχίονας-σκάλα, είναι εύκολο να λειτουργήσει.

   

 6. Το ανυψωτικό σύστημα με το κουπί είναι ευεργετικότερο να καθαρίσει τους ορυζώνες και το σώμα δοχείων.

 

Εφαρμογές υγρό Granulator

 

Ιατρική: κόκκος σβόλων, κόκκος πλήρωσης καψών

Τρόφιμα: μόρια κατασκευής τροφίμων, καρυκεύοντας μόρια, κ.λπ….

Πλαστικό: όλα τα είδη πλαστικών φορμάροντας μορίων

Χημική ουσία: καταλύτης, χρωστική ουσία, απορρυπαντικό και άλλα μόρια.

Ο μηχανισμός των μορίων μπορεί να είναι συμπιεσμένος πράκτορας, κάνει τους κόκκους, τις κάψες, κ.λπ…. Αυτό το γρήγορο granulator αναμικτών χρησιμοποιείται κυρίως στο φαρμακευτικό είδος, τα τρόφιμα, τη χημική ουσία και άλλες βιομηχανίες. Η μέθοδος είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για τα υλικά που δεν μπορούν να λυθούν με την υγρή διαδικασία.Εφαρμογές granulator.jpg

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.