Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-571-88617715 shu@sedpharma.com

Tablet τύπου μηχανήματος

Ο Τύπος ταμπλετών είναι ένας αυτόματος συνεχής εξοπλισμός παραγωγής που πιέζει τα κοκκώδη αντικείμενα σε στρογγυλό, ειδικός-διαμορφωμένος, και κείμενο, σύμβολα, και ταμπλέτες γραφικής παράστασης.

Λάβετε προσφορά
ποιότητας Tablet τύπου μηχανήματος Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - Tablet τύπου μηχανήματος

Tablet τύπου μηχανήματος

 • Ενιαία μηχανή Τύπου ταμπλετών διατρήσεων

  ποιότητας Tablet τύπου μηχανήματος Υπηρεσία

  Η ενιαία μηχανή Τύπου ταμπλετών διατρήσεων υπολογιστών γραφείου χρησιμοποιείται για τη συμπίεση των διαφορετικών ειδών κοκκωδών πρώτων υλών στις στρογγυλές ταμπλέτες. Ισχύει στη δοκιμαστική κατασκευή στην παραγωγή εργαστηρίων ή batch στα διαφορετικά είδη μικρού ποσού ταμπλετών, κομματιών ζάχαρης, ταμπλετών ασβεστίου και ταμπλετών της ανώμαλης μορφής.

  Δωρεάν προσφορά
 • Μηχανή Τύπου ταμπλετών υψηλής ταχύτητας

  ποιότητας Tablet τύπου μηχανήματος Υπηρεσία

  Η περιστροφική μηχανή Τύπου ταμπλετών υψηλής ταχύτητας είναι μια διπλή μηχανή Τύπου που εξοπλίζεται με force-feeding το σύστημα για μορφή-τον εξοπλισμό, ο οποίος μπορεί να πιέσει το υλικό σιταριών για να είναι στρογγυλές ή ανώμαλες ταμπλέτες μορφής, όπως η καραμέλα, οι διπλός-πλευρές ταμπλετών ασβεστίου με την εκτύπωση επιστολών και το κ.λπ. που ευρέως κατάλληλος για τις βιομηχανίες του φαρμακευτικού είδους, χημική ουσία, τρόφιμα, πλαστικός ηλεκτρονικός, μεταλλουργία σκονών και ούτω καθεξής.

  Δωρεάν προσφορά
 • περιστροφική μηχανή Τύπου ταμπλετών

  ποιότητας Tablet τύπου μηχανήματος Υπηρεσία

  Ο αυτόματος περιστροφικός Τύπος ταμπλετών είναι ένα είδος εξοπλισμού που μπορεί συνεχώς να πιέσει τη σκόνη και τον κόκκο στις στρογγυλές, ειδικός-διαμορφωμένες και δακτυλιοειδείς ταμπλέτες. Είναι η πρώτη επιλογή για το φαρμακευτικό είδος, χημικός, ηλεκτρονικός, τα τρόφιμα και άλλες επιχειρήσεις για τη μαζική παραγωγή, η οποία καλύπτει τις απαιτήσεις της παραγωγής της κκπ.

  Δωρεάν προσφορά
Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.