Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-571-88617715 shu@sedpharma.com

Φαρμακευτικοί στεγνωτήρες

Το ρευστό κρεβάτι γίνεται μια για πολλές χρήσεις δυνατότητα επεξεργασίας στις συνδυασμένες λειτουργίες της ξήρανσης, να κοκκοποιήσει, του επιστρώματος λύσης, και της σάλτσας σκονών. Κόκκος διαλυτής ουσίας ολοκληρωμένων προϊόντων συνήθως στιγμιαίος.

Λάβετε προσφορά
ποιότητας Φαρμακευτικοί στεγνωτήρες Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - Φαρμακευτικοί στεγνωτήρες

Φαρμακευτικοί στεγνωτήρες

Χαρακτηριστικό γνώρισμα

Το πλεονέκτημα Coater ρευστών κρεβατιών της τεχνολογίας μηχανών στηρίζεται με τη διατήρηση evenness και της επανάληψης της ποιότητας των προϊόντων, η οποία απεικονίζει μια ιδανική ισορροπία μεταξύ της αποτελεσματικότητας παραγωγής και της ποιότητας των προϊόντων.

 

Στο στάδιο fluidization, τα επιπλέοντα σώματα υλικών επάνω από τον αέρα, με την επιφάνεια σε πλήρη επαφή με το θερμαμένο αέρα, και τα υλικά επομένως είναι ομοιόμορφα και φθάνουν σε ένα ιδανικό κράτος για την ανταλλαγή θερμότητας για να έχουν έτσι μια υψηλή αποδοτικότητα. Το Configurated με το κατάλληλο ψεκάζοντας σύστημα και μέσω της περαιτέρω δομικής βελτίωσης, ο στεγνωτήρας ρευστών κρεβατιών γίνεται έπειτα μια για πολλές χρήσεις δυνατότητα επεξεργασίας στις συνδυασμένες λειτουργίες της ξήρανσης, να κοκκοποιήσει, του επιστρώματος λύσης, και της σάλτσας σκονών. Κόκκος διαλυτής ουσίας τελικών προϊόντων συνήθως στιγμιαίος.

εφαρμογές του ρευστού κρεβατιού dryer.jpg

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.