Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της αρχής εργασίας της ημιαυτόματης μηχανής πλήρωσης και της αυτόματης μηχανής πλήρωσης;

April 26, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της αρχής εργασίας της ημιαυτόματης μηχανής πλήρωσης και της αυτόματης μηχανής πλήρωσης;

Υπάρχει ισχυρή συνοχή μεταξύ του σύγχρονου εξοπλισμού συσκευασίας. Η μηχανή πλήρωσης μπορεί όχι μόνο να χρησιμοποιηθεί μόνο, αλλά και μπορεί ελαστικά να αντιστοιχηθεί το μαρκάρισμα των μηχανών, κάλυψη των μηχανών και άλλου εξοπλισμού για να διαμορφώσει μια συσκευάζοντας γραμμή παραγωγής, και η μηχανή πλήρωσης μπορεί να εφαρμοστεί στις βιομηχανίες που είναι επίσης πολύ εκτενής, όπως τα ορυκτέλαια καρυκευμάτων και το άλας που χρησιμοποιούνται συνήθως στις ζωές μας. Καθημερινές ανάγκες: σαμπουάν, πήκτωμα ντους, κ.λπ. Ακόμη και μερικές ειδικές βιομηχανίες, όπως η ιατρική, τα φυτοφάρμακα, το θειικό οξύ και άλλα προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις μηχανές πλήρωσης. Το μεγαλύτερο όφελος που παρουσιάζεται από τη μηχανή πλήρωσης είναι να βελτιωθεί η αποδοτικότητα παραγωγής και να μειωθούν οι επιχειρησιακές δαπάνες.


Σήμερα, ο συντάκτης Xinshengde θα μιλήσει για την αρχή εργασίας της ημιαυτόματης μηχανής πλήρωσης και της πλήρως αυτόματης μηχανής πλήρωσης. Υπάρχουν πολλοί τύποι μηχανών πλήρωσης, όπως: υγρή μηχανή πλήρωσης, μηχανή πλήρωσης κολλών, μηχανή πλήρωσης σκονών. Οι αρχές εργασίας τους είναι σχεδόν οι ίδιες. Είναι ακριβώς ότι μερικές παχύτερες μηχανές πλήρωσης απαιτούν την υψηλή πίεση γεμίζω το προϊόν στο μπουκάλι μαχαιριών.

Η αρχή εργασίας της μηχανής πλήρωσης είναι πραγματικά να επιτευχθεί μια επίδραση του συνδέσμου, πρέπει να οδηγηθεί από τα μηχανήματα μετάδοσης, έτσι ώστε τα διάφορα μέρη μπορούν να λειτουργήσουν στο συντονισμό το ένα με το άλλο.


Η ημιαυτόματη μηχανή πλήρωσης έχει την άμεση υγρή πλήρωση και την πλήρωση κολλών εμβόλων. Η αρχή εργασίας της υγρής πλήρωσης άμεσος-ροής είναι σχετικά απλή. Η γεμίζοντας μέθοδος σταθερού τρέχοντος συγχρονισμού μπορεί ακριβώς να ελέγξει το γεμίζοντας όγκο με τη ρύθμιση του γεμίζοντας χρόνου υπό τον όρο ορισμένης υγρής πίεσης επιπέδων. Η ημιαυτόματη μηχανή πλήρωσης εμβόλων είναι μια μηχανή πλήρωσης για τα ρευστά υψηλός-συγκέντρωσης. Χρησιμοποιεί μια τριπλή αρχή ενός εμβόλου και μιας περιστροφικής βαλβίδας που οδηγούνται από έναν κύλινδρο για να εξαγάγει και να εκτινάξει τα υλικά υψηλός-συγκέντρωσης, και ένας μαγνητικός διακόπτης καλάμων ελέγχει το κτύπημα του κυλίνδρου, μπορείτε να ρυθμίσετε το γεμίζοντας όγκο.


Οι πλήρως αυτόματες μηχανές πλήρωσης διαιρούνται επίσης κατά προσέγγιση σε υγρές μηχανές πλήρωσης άμεσος-ροής και υγρές μηχανές πλήρωσης εμβόλων. Οι αρχές εργασίας τους είναι οι ίδιες, εκτός από το ότι ο βαθμός αυτοματοποίησης διαφέρει. Όταν το μπουκάλι εισάγει τη ζώνη μετάδοσης, θα περάσει μέσω του υπέρυθρου αισθητήρα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το unscrambler θα συνεχίσει να τακτοποιεί την εργασία. Αφότου έχει μεταφερθεί το μπουκάλι στον υπέρυθρο αισθητήρα, το μπουκάλι θα απελευθερωθεί βαθμιαία στη ζώνη μεταφορέων. Αυτό δεν μπορεί να επιτύχει κανένα μπουκάλι καμία εργασία και να αποφύγει την απώλεια των πόρων. Όταν η πλήρωση φθάνει στο διευκρινισμένο βάρος, την πλήρωση θα σταματήσουν, και μερικές γαρνιτούρες θα εξοπλιστούν επίσης με ένα σύστημα αναρρόφησης. Ο βαθμός αυτοματοποίησης είναι πολύ υψηλός!


Η επιλογή της μηχανής πλήρωσης εξαρτάται από το προϊόν σας. Εάν η υλική συγκέντρωσή σας είναι υψηλή, πρέπει να επιλέξετε μια μηχανή πλήρωσης εμβόλων. Επιπλέον, εξαρτάται από τις απαιτήσεις παραγωγής του εργοστασίου σας. Εάν οι απαιτήσεις δεν είναι υψηλές, επιλέξτε την ημιαυτόματη μηχανή πλήρωσης, εάν η απαίτηση παραγωγής είναι υψηλή, επιλέγει μια πλήρως αυτόματη μηχανή πλήρωσης.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Ms. Yang
Τηλ.: : 86-13868010310
Φαξ : 86-571-88615836
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)