Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-571-88617715 shu@sedpharma.com

Νέα

Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Μηχανή επιστρώματος ταμπλετών

Μηχανή επιστρώματος ταμπλετών

November 24, 2021

Η μηχανή επιστρώματος ταμπλετών είναι η μηχανική συσκευή που εφαρμόζει ένα ουσιαστικά ξηρό, λεπτό στρώμα του υλικού επιστρώματος στην επιφάνεια των μορφών δόσης ταμπλετών προκειμένου να παρέχονται τα συγκεκριμένα οφέλη πέρα από τη χωρίς επίστρωση ποικιλία. Είναι ένας εξοπλισμός που ντύνει την εξωτερική επιφάνεια της ταμπλέτας με ένα λεπτό στρώμα του υλικού επιστρώματος:

· Για να καλύψει το γούστο, τη μυρωδιά, και το χρώμα του φαρμάκου.

· Για να παρέχει τη φυσική και χημική προστασία για το φάρμακο.

· Για να αποτρέψει την αποσύνθεση των φαρμάκων ευαίσθητων στον αέρα (οξυγόνο), το φως, ή την υγρασία.

· Για να ελαχιστοποιήσει το δυσάρεστο γούστο ορισμένων φαρμάκων που μπορούν να έρθουν κατά τη διάρκεια της μερικής διάλυσης του φαρμάκου στα στοματικά ρευστά κατά τη διάρκεια της απορρόφησης.

· Για να βελτιώσει το swallowability και την ωραία γεύση με την αύξηση της ομαλότητας επιφάνειας στο στόμα.

· Για να παρέχει την οπτική έκκληση και τη συνέπεια, την ομαλή σύσταση επιφάνειας, και την ομοιόμορφη διανομή του χρώματος.

· Για να εξυπηρετήσει ως το μέσο με την ενσωμάτωση των ενώσεων ανιχνευτών στο υλικό επιστρώματος.

· Για να επιτρέψει τη συγκράτηση των ιδιαίτερα ισχυρών ενώσεων στον πυρήνα της ταμπλέτας και, επομένως, να αποφύγει την έκθεση στο χειρισμό προσωπικού των ταμπλετών ένα ουσιαστικά ξηρό, εξωτερικό στρώμα του υλικού επιστρώματος εφαρμόζεται στην επιφάνεια μιας μορφής δόσης προκειμένου να παρέχονται τα συγκεκριμένα οφέλη πέρα από τη χωρίς επίστρωση ποικιλία.

Αυτό το άρθρο εστιάζει στις αρχές εργασίας των μηχανών επιστρώματος ταμπλετών, τους διάφορους τύπους μηχανών επιστρώματος ταμπλετών, και τα πλεονεκτήματα των μηχανών επιστρώματος ταμπλετών.

Αρχές εργασίας των μηχανών επιστρώματος ταμπλετών

Οι αρχές εργασίας των μηχανών επιστρώματος ταμπλετών είναι σχετικά απλές. Οι μηχανές επιστρώματος ταμπλετών λειτουργούν με την εφαρμογή των συστατικών επιστρώματος υπό μορφή λύσης σε μια ομάδα ταμπλετών σε ένα κρεβάτι που μπορεί να κινηθεί οριζόντια ή κάθετα. Μια ταυτόχρονη ροή του θερμαμένου αέρα διευκολύνει την εξάτμιση των διαλυτών.

Τύποι μηχανών επιστρώματος ταμπλετών

Διάφορες επιχειρήσεις έχουν αναπτύξει τις μηχανές επιστρώματός τους για να προσαρμόσουν τις διαδικασίες επιστρώματός τους. Οι διάφορες μηχανές επιστρώματος ταμπλετών τύπων διαθέσιμες σήμερα στην αγορά είναι βασισμένες σε αυτούς τους τρεις τύπους αρχής.

 1. τυποποιημένο τηγάνι επιστρώματος
  • Τηγάνι Pellegrini
  • Σύστημα ξιφών βύθισης
  • Σύστημα σωλήνων βύθισης
 1. Διατρυπημένος ντύνοντας το τηγάνι
  • Accela-Cota
  • Συστήματα γεια-coater
  • Driacoater
  • Coater Glatt
 1. Ρευστοποιημένος - coater αναστολής κρεβατιών ή αέρα
  • Υψηλά χωρίς αέρα συστήματα
  • Χαμηλής πιέσεως ψεκασμένα αέρας συστήματα