Οκτώ προφυλάξεις ασφάλειας για τη στίλβωση της μηχανής

April 21, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οκτώ προφυλάξεις ασφάλειας για τη στίλβωση της μηχανής

Η ασφάλεια είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητα. Η του οποίου βιομηχανία, μόνο ασφάλεια είναι η εγγύηση της υψηλής αποδοτικότητας. Έτσι τι θα έπρεπε να πληρώσουμε το στην προσοχή κατά χρησιμοποίηση της γυαλίζοντας μηχανής; Εδώ είναι μια περίληψη της προσοχής ασφάλειας της γυαλίζοντας μηχανής στην εργασία. θέμα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οκτώ προφυλάξεις ασφάλειας για τη στίλβωση της μηχανής  0

1. Η ίδια η γυαλίζοντας μηχανή δυσλειτουργεί. Η χρήση του σχετικού εξοπλισμού είναι απαγορευμένη.

2. Οι σχετικοί χειριστές θα αρχίσουν την εργασία χωρίς επαγγελματική κατάρτιση, και οι χειριστές δεν έχουν μάθει τους κανονικούς κανονισμούς λειτουργίας ασφάλειας. Είναι απαγορευμένο για να ενεργοποιήσει τον εξοπλισμό.

3. Δεν επιτρέπεται για να μπλέξει τη πηγή ισχύος στο γυαλίζοντας κεφάλι, και το προσωπικό θα περπατήσει στο σκοινί δύναμης.

4. Τα χέρια ή τα πόδια του προσωπικού πρέπει να κρατηθούν μακρυά από το γυαλίζοντας κεφάλι μηχανών και μια ορισμένη απόσταση πρέπει να κρατηθεί.

5. Το προσωπικό δεν έχει την άδεια για να χαλαρώσει τη λειτουργούσα λαβή. Πρέπει να φορέσετε την ομοιόμορφη προστατευτική ενδυμασία ασφάλειας.

6. Αφότου σταματά το προσωπικό τον εξοπλισμό, πρέπει να περιμένουν τη γυαλίζοντας μηχανή να σταματήσουν εντελώς πρίν απελευθερώνουν τη λαβή.

7. Το γυαλίζοντας μαξιλάρι πρέπει να καθαριστεί εγκαίρως εάν είναι βρώμικο. Εάν δεν μπορεί να καθαριστεί, δεν επιτρέπεται για να το χρησιμοποιήσει πάλι. Πρέπει να αντικατασταθεί με ένα νέο γυαλίζοντας μαξιλάρι μετά από να αποσυνδέσει τη δύναμη.

8. Η θέση αποθήκευσης της γυαλίζοντας μηχανής είναι κατάλληλη για μια ξηρά θέση. Μη κατάλληλος για υπαίθριο.


Τα ανωτέρω είναι οι προφυλάξεις για τη γυαλίζοντας μηχανή στην κανονική εργασία. Μόνο οι ακριβείς κανόνες και οι κανονισμοί μπορούν να εξασφαλίσουν ασφάλεια. Επομένως, πρέπει αυστηρά να εφαρμόσουμε τους κανόνες και τους κανονισμούς. Μόνο η καλή εφαρμογή μπορεί αληθινά να βελτιώσει την ασφάλεια και την αποδοτικότητα εργασίας.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Ms. Yang
Τηλ.: : 86-13868010310
Φαξ : 86-571-88615836
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)