Κίνα φαρμακευτικός εξοπλισμός μηχανημάτων κατασκευαστής

          Φαρμακευτική Co. μηχανημάτων SED, ΕΠΕ

 

Ξέρουμε ότι έχετε μια επιλογή. Σας ευχαριστώ για την επιλογή μας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

December 30, 2019

Κοινές προβλήματα και λύσεις του ανταλλάκτη θερμότητας του υπερηχητικού καθαριστή

Τώρα, με τη γρήγορη ανάπτυξη της βιομηχανίας φαρμάκων, η υπερηχητική καθαρίζοντας μηχανή διαδραματίζει έναν όλο και περισσότερο σημαντικό ρόλο, η αγορά της που αναγγέλλεται επίσης σε μια καλή ευκαιρία για την ανάπτυξη. Η υπερηχητική καθαρίζοντας μηχανή αποτελείται κυρίως από την υπερηχητική γεννήτρια, τον υπερηχητικό μετατροπέα, την καθαρίζοντας δεξαμενή, το σύστημα ελέγχου θέρμανσης και θερμοκρασίας, τα καθαρίζοντας καλάθια ανοξείδωτου, κ.λπ., μεταξύ τους, ο υπερηχητικός μετατροπέας είναι ένα σημαντικό μέρος της υπερηχητικής καθαρίζοντας μηχανής, τα τελευταία χρόνια, μαζί με τον πιεζοηλεκτρικό δονητή στις βελτιώσεις διατύπωσης και διαδικασίας, η απόδοση του υπερηχητικού μετατροπέα έχει βελτιωθεί συνεχώς.
Η βιομηχανία λέει, της υπερηχητικής εγκατάστασης μετατροπέων και η ανάγκη δοκιμής να ληφθεί σοβαρά, να θελήσει να βεβαιώσει τον υπερηχητικό μετατροπέα για να είναι σε θέση να εργαστεί πολύ καλά πρώτα, να μειώσει την πτώση μακριά, να μειώσει το περιστατικό του φαινομένου, δυνατότητα αφήνει τον υπερηχητικό καθαριστή να διατηρήσει τη σταθερή εργασία. Οι «υπερηχητικοί το μετατροπείς έχουν την αιχμηρή κατευθυντικότητα, που είναι συμβάλλουσα στη συγκεντρωμένη μετάδοση της ενέργειας, για να λάβουν μια υψηλή σήματος προς θόρυβο αναλογία κατά λήψη, και στην αξιολόγηση προσδιορισμού θέσης του ανιχνευμένου στόχου. Έτσι να είστε προσεκτικός όταν το εγκαθιστάτε.»
Επιπλέον, πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι ο υπερηχητικός μετατροπέας σε λειτουργία συχνά εμφανίζεται μερικά προβλήματα. Σε αυτό, η βιομηχανία απαρίθμησε διάφορα κοινά προβλήματα, και έκανε μια συνοπτική ανάλυση λύσης.
Το πρόβλημα ένα, ο υπερηχητικός μετατροπέας παίρνει υγρό. Όσον αφορά εάν ο υπερηχητικός μετατροπέας επηρεάζεται με την υγρασία, είναι γενικά απαραίτητο να ελεγχθεί το βούλωμα που συνδέεται με το μετατροπέα με έναν μετρητή μεγαόμ και να ελεγχθεί η αξία αντίστασης μόνωσης μεταξύ των θετικών και αρνητικών ηλεκτροδίων του μετατροπέα.
Γενικά, η αντίσταση μόνωσης πρέπει για να είναι μεγαλύτερη από το μεγαόμ 30. Εάν αυτή η αντίσταση μόνωσης δεν επιτυγχάνεται, είναι πιθανό ότι ο μετατροπέας επηρεάζεται από την υγρασία.
Η μέθοδος συντήρησης είναι να τεθεί ολόκληρος ο μετατροπέας (αποκλείοντας το πλαστικός-ψεκασμένο κοχύλι) στο φούρνο και το σύνολο αυτό σε περίπου 100℃ για να ξεράνει για τρεις ώρες ή να χρησιμοποιήσει ένα hairdryer για να αφαιρέσει την υγρασία έως ότου η αξία αντίστασης είναι κανονική. Ο δονητής των απεργιών μετατροπέων, και το κεραμικό υλικό είναι σπασμένοι. Όταν η συντήρηση μπορεί να συνδυαστεί με την επιθεώρηση οπτικών και μετρητών μεγαόμ. Γενικά όπως ένα μέτρο της επεξεργασίας έκτακτης ανάγκης, ο χαλασμένος μετατροπέας μπορεί να αποσυνδεθεί, δεν έχει επιπτώσεις στην κανονική χρήση άλλων μετατροπέων.
Πρόβλημα αριθμός δύο, degumming μετατροπέων. Γίνεται κατανοητό ότι οι περισσότεροι κατασκευαστές χρησιμοποιούν το συγκολλητικό τρόπο να καθορίσουν το μετατροπέα, αλλά η υπερηχητική καθαρίζοντας μηχανή χρησιμοποιεί μακροπρόθεσμα μετά από τη δόνηση θα εμφανιστεί degumming φαινόμενο. Επίσης έχει τον κατασκευαστή για να χρησιμοποιήσει το τσιμεντάρισμα για να προσθέσει τα μέσα που η βίδα στερεώνει, δεν θα εμφανιστεί κάτω από τη γενική περίσταση έρχεται, λόγω της δράσης της βίδας, ο δονητής έρχεται οπίσθιος δεν θα πέσει από το δομένος πρόσωπο.
Για να κρίνει εάν ο μετατροπέας είναι degumming ή όχι, η γενική μέθοδος είναι να τιναχτεί ήπια η ουρά του δονητή με το χέρι και να παρατηρηθεί προσεκτικά η κατάσταση κόλλας της επιφάνειας δόνησης για να κάνει μια κρίση.
Πρόβλημα τρία, degumming δονητών. Γενικά, η παραγωγή δύναμης από την υπερηχητική πηγή ισχύος είναι ακόμα κανονική αφότου έρχεται ο δονητής. Εντούτοις, λόγω της φτωχής σύνδεσης μεταξύ του δονητή και της επιφάνειας δόνησης, η επίδραση δόνησης της επιφάνειας δόνησης δεν είναι καλή, και η ενέργεια δεν μπορεί να απελευθερωθεί μετά από έναν μακροπρόθεσμο, είναι πιθανό να καψει έξω το δονητή.
Η βιομηχανία είπε ότι ο δονητής για τη συντήρηση χρηστών είναι πιό ενοχλητικός, η γενική κατάσταση μπορεί μόνο να σταλεί στον κατασκευαστή για τη συντήρηση. Ο αποτελεσματικός τρόπος να αποφευχθεί degumming του δονητή είναι να δοθεί προσοχή στο μη χτύπημα της επιφάνειας δόνησης σε καθημερινή χρήση.
Πρόβλημα τέσσερα, διάτρηση προσώπου δόνησης. Αναφέρεται ότι το γενικό υπερηχητικό πλήρες φορτίο μετατροπέων μετά από αρκετά έτη χρήσης μπορεί να εμφανιστεί διάτρηση προσώπου δόνησης, αυτό οφείλεται στο πρόσωπο δόνησης κούρασης δόνησης πιάτων ανοξείδωτου της για πολύ καιρό υψηλής συχνότητας, η διάτρηση προσώπου δόνησης δείχνει ότι η ζωή υπηρεσιών του μετατροπέα έχει φθάσει, η συντήρηση μπορεί μόνο να αντικατασταθεί.

Στοιχεία επικοινωνίας