Τα χαρακτηριστικά χρήσης και το πεδίο της μηχανής συσκευασίας φουσκαλών

April 28, 2021

τελευταία εταιρεία περί Τα χαρακτηριστικά χρήσης και το πεδίο της μηχανής συσκευασίας φουσκαλών

Η μικρή αργίλιο-πλαστική μηχανή συσκευασίας φουσκαλών χρησιμοποιεί το PVC και PTP ως υλικά δευτεροβάθμιας συσκευασίας, και είναι κατάλληλη για τις διάφορες προδιαγραφές των σαφών ταμπλετών, των ζαχαρωμένων ταμπλετών, των καψών, των καψών και των ειδικός-διαμορφωμένων κοκκωδών φαρμάκων ταμπλετών και.

Αυτή η μηχανή είναι μια κυστοειδής εσωτερική μηχανή συσκευασίας φουσκαλών θέρμανσης αργίλιο-πλαστική. Λόγω της προηγμένης τεχνολογίας επιστρώματος φθορίου που χρησιμοποιείται στην επιφάνεια του κυλίνδρου θέρμανσης, το PVC θερμαίνεται ομοιόμορφα και η φουσκάλα διαμορφώνεται σταθερά. Δεν υπάρχει καμία απώλεια αφρού κατά τη διάρκεια του κλεισίματος και του ξεκινήματος, που αποτρέπουν τα απόβλητα των υλικών συσκευασίας. Η αναρρόφηση που αφρίζει, που γεμίζει, reticulated που συγκολλά με θερμότητα, εκτύπωση αριθμού batch, και punching μπορεί όλοι πιάτων να λειτουργήσει συνεχώς. Edgeless punching μπορεί να σώσει 4% -6% των υλικών συσκευασίας. Ο εξοπλισμός είναι εύκολο να διορθωθεί και να επισκευάσει, λογικός στη δομή, συμπαγής, μικρός σε μέγεθος, το φως σε βάρος, και χαμηλός στην τιμή. Είναι η κρυστάλλωση των δεξιοτήτων υψηλής τεχνολογίας.

Μικρά αργίλιο-πλαστικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα μηχανών συσκευασίας φουσκαλών και πεδίο της εφαρμογής:

1. Η μικρή αργίλιο-πλαστική μηχανή συσκευασίας φουσκαλών είναι μια μικροσκοπική μηχανή συσκευασίας φουσκαλών με το μικρό όγκο και τη συμπαγή δομή.

2. Όλα τα μέρη οδηγούνται από τα εργαλεία, το μηχανικό σχεδιάγραμμα είναι λογικό, ο τρέχοντας θόρυβος είναι χαμηλός, και ο εξοπλισμός είναι εύκολο να επισκευαστεί.

3. Αντιστοιχείται μια καθολική μηχανή σίτισης, η οποία είναι κατάλληλη για τα πληρώσεις και τα υλικά συσκευασίας των διαφορετικών μορφών.

4, με τη λειτουργία αρίθμησης batch.

5. Η συσκευασία σφραγίζεται σοβαρά, η φουσκάλα είναι τραγανή, και το πιάτο είναι ευθύ και όμορφο.

6. Είναι κατάλληλο για τα διάφορα μεγέθη συσκευασίας των καψών, των επίπεδων ταμπλετών, των ζαχαρωμένων ταμπλετών, των ειδικός-διαμορφωμένων ταμπλετών και άλλων φαρμάκων, καθώς επίσης και των φασολιών σοκολάτας, της τσίχλας και άλλων μικρών τροφίμων.

Μικρά αργίλιο-πλαστικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα μηχανών συσκευασίας φουσκαλών:

1. Διευθετήσιμο κτύπημα, προσδιορισμός θέσης φορμών, κατάλληλη μετατροπή φορμών, ακριβής ευθυγράμμιση πιάτων, θέρμανση αφής, σχηματοποίηση χτυπήματος θετικής πίεσης.

2. Ανθρώπου-μηχανής διεπαφή, προγραμματίσημος έλεγχος PLC, μεταβλητή stepless ρύθμιση συχνότητας

3. Η αυτόματη απαλοιφή, οι διάφορες φόρμες και οι συσκευές απαλοιφής μπορούν να σχεδιαστούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις χρηστών

4. Μπορέστε να επιλέξετε την εγκοπή εφαπτομένης, τον αριθμό batch, και τη συσκευή ανακύκλωσης αποβλήτων

5. Επιλέξτε το χειριστή για να στερεώσετε την τροφή, τη γραμμική λειτουργία εναλλαγής, τον ακριβή και αξιόπιστο συγχρονισμό (η περπατώντας έλξη μηχανών μπορεί να βελτιωθεί)

6. Ο κύλινδρος που συγκολλά με θερμότητα, η συγκολλώντας φόρμα θα χωριστεί αυτόματα όταν σταματιέται, δεν θα καψει τη συσκευασία, και θα επεκτείνει τη ζωή υπηρεσιών της μηχανής

7. Αυτός ο τύπος προτύπου είναι μια σειρά προϊόντων του ίδιου προτύπου, το οποίο παρέχεται ειδικά για τα μικρά φαρμακευτικά εργοστάσια, τα τμήματα φαρμακείων νοσοκομείων, τα φαρμακευτικά ερευνητικά κέντρα εργοστασίων και άλλες μονάδες.

8. Το αντίστοιχο σχέδιο του ίδιου τύπου μπορεί να παρασχεθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις χρηστών.

9. Η μετάδοση αυτού του τύπου προτύπου είναι πολύ ανώμαλη και ο θόρυβος είναι εξαιρετικά - χαμηλός.

10. Η πλήρωση, η διαμόρφωση, η σφράγιση, punching και η δακτυλογράφηση είναι όλες αυτόματα και συνεχώς που ολοκληρώνονται.

11. Το αεροσκάφος καταλαμβάνει ένα μικρό ίχνος, μια μικρή κατανάλωση ενέργειας, και μια μικρή επένδυση.

12. Τον αποκλεισμό δομών μπορεί να σταματήσουν σύμφωνα με τις απαιτήσεις χρηστών.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Ms. Yang
Τηλ.: : 86-13868010310
Φαξ : 86-571-88615836
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)