Αυτόματη 8 περασμάτων μετρώντας συσκευή ταμπλετών μηχανών καψών μετρώντας
1 ομάδα
MOQ
Negotiable
τιμή
Automatic 8 Passageway Capsule Counting Machine Tablet Counting Device
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: SED Pharma
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Sed-8-4S
Υψηλό φως:

tablet counting device

,

pill counter machine

Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη κασετίνα
Χρόνος παράδοσης: 35 ημέρες μετά την παραλαβή της κατάθεσης
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, MoneyGram, μετρητά
Δυνατότητα προσφοράς: 30 σύνολα ανά μήνα
Προδιαγραφές
Μεταβαλλόμενος χρόνος φορμών: 5 Mins
Εργασία Capaticy: 20.000--40.000 κάψες/ώρα
Μετρώντας ακρίβεια: 100%
Κατάλληλο μέγεθος καψών: 000#, 00L#, 00#, 0L#, 0#, 1#, 2#, 3#, 4#, 5#
Διάμετρος μπουκαλιών: 130mm
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: 220V 50HZ 1.2kw
Συμπιεσμένος αέρας: 0,03 μ ³ /min 0.7Mpa
Γενική διάσταση: 1200*500*1400mm
Περιγραφή προϊόντων

λεπτομερείς παράμετροι

 

Μεταβαλλόμενος χρόνος φορμών 5 mins
Εργασία Capaticy 20.000--40.000 κάψες/ώρα
Μετρώντας ακρίβεια 100%
Κατάλληλο μέγεθος καψών 000#, 00L#, 00#, 0L#, 0#, 1#, 2#, 3#, 4#, 5#
Διάμετρος μπουκαλιών 130mm
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 220V 50HZ 1.2kw
Συμπιεσμένος αέρας 0,03 μ ³ /min 0.7Mpa
Γενική διάσταση 1200*500*1400mm
Βάρος μηχανών 90kg

 

γνώρισμα

1) Η κάθετη αρίθμηση αποζημιώσεων τροχιάς (κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία), ο αριθμός ακρίβειας σιταριού μπορεί να φθάσει σε 99,9%, για να αποφύγει την παραδοσιακή δόνηση ή την περιστροφή ενός μεγάλου αριθμού λαθών στην ακρίβεια του λάθους.


2) Η κάθετη αρίθμηση αποζημιώσεων τροχιάς (κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία), για να επιτύχει τον αριθμό εμφιάλωσης των καψών έθεσε γρήγορα όλους τους αριθμούς στον ίδιο τύπο κάψας, όχι η ανάγκη να αντικατασταθεί η φόρμα είναι πολύ γρήγορη και κατάλληλη.


3) Ο οικοδεσπότης χρησιμοποιεί τον κανονισμό ταχύτητας μετατροπής συχνότητας μπορεί να είναι μαλακός κανονισμός ταχύτητας έναρξης ευαίσθητος, αξιόπιστος και σταθερός, και μπορεί να αντέξει τη μεγάλη ροπή ξεκινήματος.


4) Ο μεταφορέας μπουκαλιών είναι ένας τύπος ζωνών μεταφορέων, γιατί η πρόσφατη διατηρημένη σύνδεση διεπαφή πελατών μπορεί να συνδεθεί γρήγορα με το βοηθητικό εξοπλισμό (μηχανή μπουκαλιών, μηχανή κάλυψης, κ.λπ.).


5) Ελέγξτε τη χρήση του PLC ανθρώπου-μηχανής διεπαφών οθόνης αφής που η προγραμματίσημη τεχνολογία ελεγκτών μπορεί γρήγορα να θέσει τις διάφορες παραμέτρους.


6) Η ελαφριά αυτόματη ανίχνευση τεχνολογίας ελέγχου κανενός μπουκαλιού ή του μπουκαλιού αυτόματος θα ανησυχήσει, μειώνει τα απόβλητα καψών στο χαμηλότερο.


7) Όλη η φόρμα που χρησιμοποιεί το κυλινδρικό σχέδιο προσδιορισμού θέσης καρφιτσών για να αντικαταστήσει τη φόρμα μπορεί μόνο να πάρει 5 λεπτά για να εγκαταστήσει σε ισχύ κατάλληλος και γρήγορος.


8) Τα μέρη επαφών του φαρμάκου χρησιμοποιούν το ανοξείδωτο 304, σύμφωνα με τα πρότυπα της κκπ.

 

περιγραφή προϊόντων

 

μετρά το σιτάρι μέσω 8 λουρίδων του καναλιού, το φάρμακο μπορεί να σταματήσει μέσω να περάσει δύο κατηγορίες αυτόματα, η πτώση των φαρμάκων είναι ομοιόμορφη και ο υπολογισμός των ταμπλετών είναι ακριβής, όντας κατάλληλος για όλα τα είδη ενιαίων γεμίζοντας ποσότητας μπουκαλιών και τύπου ταμπλετών, που αλλάζει την ποικιλία χωρίς αντικατάσταση οποιασδήποτε φόρμας.

 

Υιοθετεί τον έλεγχο PLC Omron και την ευαίσθητη τεχνολογία του CCD και το ιδιαίτερο ποσοστό του είναι υψηλό, η αποκριμένος ταχύτητα είναι γρήγορη, και η λειτουργία είναι ο stepless συγχρονισμός. Είναι πολύ κατάλληλο να λειτουργήσει το σύστημα ελέγχου του ελέγχεται με την υιοθέτηση της οθόνης αφής διεπαφών μηχανών ατόμων.

 

Υιοθετώντας το διεθνές ελέγχοντας σύστημα φωτογραφία-ηλεκτρικής ενέργειας εμπορικών σημάτων ονόματος, οι έλεγχοι πότε τα μπουκάλια λείπουν και εμποδίζουν, κατόπιν παύουν αυτόματα, η λειτουργία είναι σταθερή και αξιόπιστη. Τα υλικά που αγγίζουν με την ιατρική προσαρμόζονται στις απαιτήσεις της κκπ.

 

Η μηχανή είναι κατάλληλη για την ταμπλέτα ή την κάψα που μετρά και που συμπληρώνει το φαρμακευτικό είδος ή τις βιομηχανίες τροφίμων.

Αυτόματη 8 περασμάτων μετρώντας συσκευή ταμπλετών μηχανών καψών μετρώντας 0

Αυτόματη 8 περασμάτων μετρώντας συσκευή ταμπλετών μηχανών καψών μετρώντας 1Αυτόματη 8 περασμάτων μετρώντας συσκευή ταμπλετών μηχανών καψών μετρώντας 2Αυτόματη 8 περασμάτων μετρώντας συσκευή ταμπλετών μηχανών καψών μετρώντας 3Αυτόματη 8 περασμάτων μετρώντας συσκευή ταμπλετών μηχανών καψών μετρώντας 4Αυτόματη 8 περασμάτων μετρώντας συσκευή ταμπλετών μηχανών καψών μετρώντας 5

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Ms. Yang
Τηλ.: : 86-13868010310
Φαξ : 86-571-88615836
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)