Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

βοτανικός εξοπλισμός εξαγωγής

Μπορεί να εξαγάγει το λάδι όπως το πετρέλαιο σουσαμιού, το έλαιο καρύδων, το ελαιόλαδο, το φοινικέλαιο, το έλαιο σόγιας, το ηλιέλαιο κ.λπ. για τις μεμονωμένες οικογένειες και τους μικρούς μύλους πετρελαίου.

Λάβετε προσφορά
ποιότητας βοτανικός εξοπλισμός εξαγωγής Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - βοτανικός εξοπλισμός εξαγωγής

βοτανικός εξοπλισμός εξαγωγής

Μηχανή εξαγωγής πετρελαίου, υδραυλική μηχανή Τύπου πετρελαίου, επίσης γνωστή ως expeller πετρελαίου σουσαμιού, υδραυλικός Τύπος πετρελαίου, εξωθητής πετρελαίου, μύλος πετρελαίου, ο οποίος υιοθετεί την υδραυλική αρχή για να παραγάγει το καθαρό και σίγουρο λάδι. Ολόκληρο το λάδι μαγειρέματος που αποβάλλει τη διαδικασία είναι ορατό και χρειάζεται μόνο περίπου 5-7 λεπτά η μηχανή εξαγωγής πετρελαίου σουσαμιού είναι αρκετά κατάλληλη στις μεμονωμένες οικογένειες και τους μικρούς μύλους πετρελαίου στην επαρχία λόγω της μικρής κατοχής δωματίων και της υψηλής πιέζοντας ταχύτητάς της.
Εφαρμογή της μηχανής εξαγωγής λαδιού τροφίμων
 

Χαρακτηριστικό γνώρισμα

1, προηγμένη μηχανή επεξεργασίας πετρελαίου, που χαρακτηρίζονται από την κατάλληλη λειτουργία και την υψηλή παραγωγικότητά τους.
2, είναι καταλληλότεροι για το μικρού και μεσαίου μεγέθους πετρέλαιο που εξωθεί τα εργαστήρια ή τους επαγγελματικούς αγρότες. Επίσης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προσυμπίεση στα καταδμένος εργαστήρια πετρελαίου.

3, αυτό έχουν τις πολλαπλάσιες λειτουργίες, που περιλαμβάνουν για να βιδώσουν τον Τύπο πετρελαίου, ηλεκτρικό στοιχείο για την αίθουσα θέρμανσης, κενό φίλτρο για τον καθαρισμό του πετρελαίου. Πρίν πιέζουν μερικά μέρη του Τύπου όπως η αίθουσα Τύπου, η βίδα Τύπου και το δαχτυλίδι Τύπου θα προθερμανθούν. Κατά τη διάρκεια της συμπίεσης, ο Τύπος μπορεί να φιλτραρίσει το πετρέλαιο σε εύθετο χρόνο. Μόνο μια μηχανή ο χρήστης θα μπορούσε να πάρει το καλύτερο λάδι.

 

Η μηχανή αντιστοιχείται ένα κιβώτιο γραφείων ελέγχου για τον έλεγχο όλης της εργασίας των μηχανών

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.