Κίνα φαρμακευτικός εξοπλισμός μηχανημάτων κατασκευαστής

          Φαρμακευτική Co. μηχανημάτων SED, ΕΠΕ

 

Ξέρουμε ότι έχετε μια επιλογή. Σας ευχαριστώ για την επιλογή μας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

January 14, 2020

Φαρμακευτική βιομηχανία εξοπλισμού με τη συγκόλληση ανοξείδωτου, επεξεργασία, διαδικασία σχηματοποίησης

Στη φαρμακευτική βιομηχανία εξοπλισμού, το ανοξείδωτο είναι το κύριο υλικό που χρησιμοποιούνται στο φαρμακευτικό εξοπλισμό, και οι υλικοί απολογισμοί δαπανών για περισσότερο από 70% του συνολικού κόστους παραγωγής. Δεδομένου ότι η προς τα πάνω βιομηχανία του φαρμακευτικού εξοπλισμού, βιομηχανία ανοξείδωτου χρειάζεται σε έγκαιρο καταλάβετε τις ανάγκες των φαρμακευτικών επιχειρήσεων εξοπλισμού, και παρέχετε τις ένα προς ένα λύσεις για την επιστημονική επιλογή και τη λογική χρήση των υλικών, ώστε να επιτευχθούν και η ασφάλεια και η αξιοπιστία, και να μειωθεί το κόστος των επιχειρήσεων. Οι φαρμακευτικές επιχειρήσεις εξοπλισμού πρέπει να έχουν μια βαθιά κατανόηση των χαρακτηριστικών του ανοξείδωτου που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία, διαδικασία ένωσης, που διαμορφώνει τη διαδικασία και ούτω καθεξής.
Ταξινόμηση του ανοξείδωτου
Αυτή τη στιγμή, τα συμβατικά ανοξείδωτα όπως 304 και 316 χρησιμοποιούνται κυρίως στη φαρμακευτική βιομηχανία εξοπλισμού. Εντούτοις, δεν υπάρχει αρκετές κατανόηση και εφαρμογή των νέων χαλύβων όπως τα διπλά ανοξείδωτα και ferrite τα ανοξείδωτα που αναπτύσσονται στην Κίνα τα τελευταία χρόνια.
Επιλογή ανοξείδωτου
Στη φαρμακευτική βιομηχανία εξοπλισμού, η κύρια προς τα κάτω ομάδα είναι φαρμακευτικές επιχειρήσεις, ενώ η βιομηχανία φαρμάκων ανήκει σε μια ειδική βιομηχανία. Στο πλαίσιο του περιβάλλοντος της όξινης και αλκαλικής αλλαγής και της υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας, η υλική διάβρωση ή η ρύπανση προϊόντων εμφανίζεται. Αυτά τα προβλήματα πρέπει να αντιμετωπιστούν σοβαρά κατά το επιλογή των υλικών ανοξείδωτου.
Διαδικασία συγκόλλησης ανοξείδωτου
Μετά από να επιλέξουν τα κατάλληλα υλικά ανοξείδωτου, η διαδικασία συγκόλλησης, οι απαιτήσεις συγκόλλησης και οι απαιτήσεις εξέτασης θα αλλάξουν επίσης. Επομένως, για τις φαρμακευτικές επιχειρήσεις εξοπλισμού, είναι ένα μεγάλο πρόγραμμα για να επιλεχτούν τα υλικά.
Πάρτε την καθαρή σωλήνωση στο φαρμακευτικό εξοπλισμό για παράδειγμα, κκπ, η πιστοποίηση και η φαρμακευτική διαδικασία παραγωγής όλες FDA έχουν τις ακριβείς απαιτήσεις στην ποιότητα της συγκόλλησης σωληνώσεων. Παραδείγματος χάριν, σωλήνωση νερού εγχύσεων, υλική σωλήνωση, καθαρή σωλήνωση ατμού και ούτω καθεξής όλη η ανάγκη να παρασχεθεί ο μη ρυπογόνος, αντιδιαβρωτικός, εσωτερικός τοίχος ομαλός και καθαρός και άλλο καλό μέσο περιβάλλον μεταφορών. Αυτό απαιτεί επίσης τις φαρμακευτικές επιχειρήσεις εξοπλισμού στο στάδιο της συγκόλλησης που η φαρμακευτική σωλήνωση εξοπλισμού πρέπει να πραγματοποιηθεί στην ακριβή συμφωνία με τις απαιτήσεις.
Η βιομηχανία λέει, αν και το ανοξείδωτο συγκόλλησης είναι ευκολότερο από το αργίλιο συγκόλλησης, αλλά το υλικό ανοξείδωτου έχει μια συγκεκριμένη ιδιοκτησία, επιρρεπή σε πολλές μεταβλητές. Πρίν ενώνει στενά, ο σωλήνας ανοξείδωτου πρέπει να είναι ομαλός χωρίς οξείδωση. «Το πάχος του με λεπτούς τοίχους σωλήνα ανοξείδωτου είναι γενικά λιγότερο από 3mm, και πολλές επιχειρήσεις στη συγκόλληση, επειδή η ακολουθία συνελεύσεων και συγκόλλησης δεν είναι κατάλληλη, καθώς επίσης και την επιλογή των παραμέτρων διαδικασίας συγκόλλησης δεν είναι λογικές, με συνέπεια την παραμόρφωση της συγκόλλησης πιάτων σωλήνων, με συνέπεια τη χαλαρή σφράγιση, τράβηγμα σωλήνων από την κατάσταση.
Συγχρόνως, στο στάδιο της φαρμακευτικών παραγωγής εξοπλισμού και της εγκατάστασης σωληνώσεων, προκειμένου να ελεγχθεί η ποιότητα της σωλήνωσης και της εφαρμοσμένης μηχανικής, προκειμένου να παρασχεθούν τα κατάλληλα προϊόντα σύμφωνα με τα πρότυπα, οι κατασκευαστές πρέπει πρώτα να λάβουν τις υψηλής ποιότητας, ασφαλείς και αξιόπιστες εκθέσεις συγκόλλησης σωληνώσεων, και τα διάφορα συστήματα πιστοποίησης πρέπει να εφαρμόσουν τη λογικούς και αποτελεσματικούς διαχείριση ολόκληρος-διαδικασίας και τον έλεγχο της ποιότητας συγκόλλησης σωληνώσεων.
Επιπλέον, οι φαρμακευτικές κατασκευαστικές επιχειρήσεις εξοπλισμού πρέπει επίσης να καταλάβουν τις ατέλειες συγκόλλησης στο μέσο περιβάλλον παράδοσης και πώς να ελέγξουν αυτές τις ατέλειες συγκόλλησης στην πραγματική διαδικασία παραγωγής.
Ανοξείδωτο που αλέθει και διαδικασία στίλβωσης
Λόγω του αντίκτυπου του περιβάλλοντος είναι εύκολος να οξειδωθεί και οξύδωσε το ανοξείδωτο, επιπλέον, η επιφάνεια του ανοξείδωτου μετά από να ενώσει στενά και άλλες διαδικασίες θα παραγάγουν ένα στρώμα της οξείδωσης, της επιδείνωσης και του σκληραίνοντας μικρού σαλιάσματος στρώματος και ή της οξείας άκρης σαλιασμάτων γωνιών, που έχουν επιπτώσεις στην απόδοση το ίδιο του υλικού κομματιών προς κατεργασία, έτσι η επιφάνεια μετάλλων πρέπει να γυαλιστεί.
Σύμφωνα με τη διαφορετική λείανση και επεξεργασίας στίλβωσης οι μέθοδοι, μπορούν να διαιρεθούν σε μηχανική λείανση και στίλβωση, λείανση και στίλβωση εκμάθησης, ένωση που αλέθουν και που γυαλίζουν, τρεις μέθοδοι. Η βιομηχανία είπε ότι για τα διαφορετικά υλικά μετάλλων, οι διαφορετικές περιπτώσεις χρήσης, διαφορετικές απαιτήσεις στην επιφάνεια του κομματιού προς κατεργασία μετάλλων, πρέπει να χρησιμοποιήσουν τις διαφορετικές μεθόδους λείανσης ή έναν συνδυασμό διάφορων μεθόδων για την επεξεργασία, προκειμένου να την κάνουν να καλύψει τις απαιτήσεις της χρήσης.
Ανοξείδωτο που διαμορφώνει τη διαδικασία
Η διαδικασία σχηματοποίησης επεξεργασίας ανοξείδωτου αναφέρεται στην απόδοση του ανοξείδωτου στην κουρά ανοξείδωτου, το δίπλωμα, την κάμψη, την ένωση και άλλη μηχανική επεξεργασία ώστε να ληφθεί της βιομηχανικής παραγωγής της απαραίτητης προϊόντα διαδικασίας ανοξείδωτου. Αυτή τη στιγμή, κάμπτει κυρίως διαμορφώνοντας τη διαδικασία, σύροντας διαμορφώνοντας τη διαδικασία, βάζοντας φλάντζα διαμορφώνοντας τη διαδικασία και επεκτειμένος διαμορφώνοντας τη διαδικασία. Σύμφωνα με τις διαφορετικές απαιτήσεις επεξεργασίας, οι φαρμακευτικές επιχειρήσεις εξοπλισμού πρέπει να επιλέξουν τις διαφορετικές διαδικασίες.
Μεταξύ τους, η κάμπτοντας διαμόρφωση είναι η διαμορφώνοντας μέθοδος το πιάτο, φραγμός, ο σωλήνας ή το σχεδιάγραμμα σε μια ορισμένα μορφή και ένα Angle.It γίνεται κατανοητό ότι το γενικον πιάτο ανοξείδωτου 430 πιάτο ανοξείδωτου που κάμπτει διαμορφώνοντας το εύκολο ράγισμα, και 304 μπορεί να αποφύγει αυτό το φαινόμενο.
Εκτός από την ανάγκη να γίνει κατανοητή η συγκόλληση, επεξεργασία, διαδικασία σχηματοποίησης του ανοξείδωτου, οι χρήστες πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσουν και να διατηρήσουν την απαραίτητη κατανόηση του ανοξείδωτου, προκειμένου να εξασφαλιστεί η κανονική χρήση του ανοξείδωτου, επεκτείνουν τη ζωή υπηρεσιών.

Στοιχεία επικοινωνίας